a to jakaś padaka stałaKolczat pisze:a co tam w tle compi? utnij jeden zwoj i po problemi, ale jak najszybciej ;p

a co do ucinania tego zwoju to jest to bezpieczne :?: nie będę odczuwał tego jakoś negatywnie podczas jazdy :?:
a to jakaś padaka stałaKolczat pisze:a co tam w tle compi? utnij jeden zwoj i po problemi, ale jak najszybciej ;p
napisze CI tak, zeby "wyrownac" auto to nic innego nie zrobisz i wiem ze zaraz sie ktos rozpisze "ze nie wolno" "ze sprezyna nie bedzie tak pracowac jak powinna i amor" itp, ludzie modza rozne rzeczy wiec uciecie jednego zwoju nic nie zaszkodzi i co najwazniejsze auto lepiej bedzie sie prowadzic <ok>barto-team pisze:a co do ucinania tego zwoju to jest to bezpieczne :?: nie będę odczuwał tego jakoś negatywnie podczas jazdy :?:
musisz ciąć od dołu bo od góry jak utniesz to możesz ją wyrzucić (kolczat coś na ten temat wiebarto-team pisze:ale z tego co patrzyłem to sprężyna jest tak inaczej zakończona jak z góry tak i z dołu. Więc jak utnę to jak to potem zamontuje :?: i jak utnę jeden zwój to ile mi auto siądzie :?: