Witam mam dzis do zaprezentowania moja czarna audice . Silnik bez szału 1.8 na gazniku z podltenkiem LPG 90 konny troche slaby ale jakos daje rade. sporo zrobione jesli chodzi o częsc mechaniczna z wygladu wiosna trzeba go troszke dopracowac nie jest to quattro jak pisze na drzwiach lecz zwykla ośka bardzo prosze o komentowanie w miare uplywu czasu dodam wiecej zdjec z srodka
[B3 1.8 SF] Czarna perła mozambiku :))
[B3 1.8 SF] Czarna perła mozambiku :))
Ostatnio zmieniony 02 mar 2011, 21:15 przez adimuX, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
z wyposazenia to central z alarmem ktory zakladalem sam i wspomaganie elektryki nie mam ale moze to i lepiej . Quattro to nie jest nalepialem nakleje i brakowalo mi jakiejs na tylne drzwi no i pomyslalem o quattro Silniczek sie sprawuje niezle ale zdecydowanie brakuje mi mocy jak jest 0 stopni lub powyzej zera to pale z lpg a jak schodzi ponizej zera no to juz z beny, pali mi w trasie 8-9 lpg a w miescie pod 15 dochodzi i nie wierze jak ktos mi pisze ze 11 zalezy od miasta i mnie pali 15 i bylo tak i w audicy od taty i w escorcie od kumpla wszystkie mialy lpg i spalanie podchodzilo pod 15 a fotki zrobie ale jutro troche go ogranac musze
nie no na spalanie nie narzekam a jeśli chodzi o naprawy to pompa wody, pompa paliwa , szczotki w alternatorze , uszczelka pod pokrywa zaworow sporo tego tam bylo przednie zawieszenie tez bylo wymieniane ja te autko juz jakis czas mam wiec to co sie da to robie sam a to co nie jak chocby amory to juz do mechana bo sciagaczy nie posiadam mysle na lato zmienic w zaleznosci od funduszy na 80-tke B3 sporta albo b4 v6 no i w gre wchodzi takze 80-tka cabrio z audi nie schodze jak narazie bo zadowolony jestem