Czy brakuje moderatorów ?
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Czy brakuje moderatorów ?
Cześć.
Czy brakuje moderatorów ? Za mało nas ? Dajcie znać bo ja latam wciąż i doklejam prośby o zmienienie nazwy tematu na poprawną. Spójrzcie ile jest zle nazwanych tematów w dziale INNE i kolejnych działach. Zaczyna sie wymykac to i lada chwila bedzie wielki syf.
:cry: :cry: :cry:
Czy brakuje moderatorów ? Za mało nas ? Dajcie znać bo ja latam wciąż i doklejam prośby o zmienienie nazwy tematu na poprawną. Spójrzcie ile jest zle nazwanych tematów w dziale INNE i kolejnych działach. Zaczyna sie wymykac to i lada chwila bedzie wielki syf.
:cry: :cry: :cry:
Moim zdaniem jak na razie to chyba nie jest źle. Wiadomo, każdy ma zajęcia i jakieś obowiązki, więc nikt 24h nie będzie siedział na forum. Ile mogę zrobić to robię, poprawiam tematy, kasuję itp. Na razie jest nas 4 i porządek jakiś jest, problemem jest sytuacja gdy przez dłuższą "chwilę" na forum nie ma żadnego z modów, ale to już tylko czysty przypadek.
gdzie ta sprawiedliwość :lol: nie Fox :mrgreen:foxbat pisze:jak to nie wiadomo czemu? Ktuś mi tu po prostu nie ufał ....... :mrgreen: :mrgreen: no i od listopada mi nie dał..... :mrgreen: a nowi to 4 miesiące i już mogą być na zielono :mrgreen: :mrgreen:Okazało się nie wiedzieć czemu Fox nie ma moderacji, więc Mu dołożyłem.
- Doc
- Administrator

- Kontakt:
Tjaa ... jmmfoxbat pisze:jak to nie wiadomo czemu? Ktuś mi tu po prostu nie ufał
Chyba zielonifoxbat pisze:a nowi to 4 miesiące i już mogą być na zielono
Przyganiał Niemiec FoxowiFranoF1 pisze:gdzie ta sprawiedliwość :lol: nie Fox :mrgreen:
Siemka tu Doc :mrgreen: :mrgreen:cobra pisze:tutaj Wujek
- Doc
- Administrator

- Kontakt:
czy ktoś z Was zwraca uwage na ten dział, nazywanie tematów ? viewforum.php?f=17
No Ty chyba nieDoc pisze:czy ktoś z Was zwraca uwage na ten dział, nazywanie tematów ? viewforum.php?f=17
viewtopic.php?p=67377&sid=57deccf5a6c04 ... 76fd#67377
Temat powinien mieć tag: [80 B4]