[ B3 quattro 1.8 ] moja b - trójeczka:)
[ B3 quattro 1.8 ] moja b - trójeczka:)
Po ponad roku czasu doszedłem z nia troszku do ładu i składu (niemiec nie dbał wogóle). Teraz przyszła najwazniejsza zmiana - pierze sie juz tapicerka z 90 quattro z napisami:) takze we wnetrzu juz się bedzie lepiej spędzało czas:)
Autko jest z 1987r. najechane ma nieco ponad 180tys:)
troche planów na przyszłosc jest ale wszystko w strone oryginału a nie wieś tjuningu
Pozdrawiam
Autko jest z 1987r. najechane ma nieco ponad 180tys:)
troche planów na przyszłosc jest ale wszystko w strone oryginału a nie wieś tjuningu
Pozdrawiam
- Fantomas_29
- Forum Audi 80
- Kontakt:
RE....
Szukałem zwykłej audi z przednim napedem , ale przypadkowo znalazłem tą;) a jak handlarz otworzył maske to juz wogóle sie zdziwiłem gaznik, najprostszy silnik audi i quattro??:) ale wiesz ... gaz za 900zł wygrał:) auto pali 8 - 11 litrów gazu. I tym wygrywa - od kwietnia zeszłego roku machnąłem jzu 30tys km. Ja jezdze dosyc duzo ale nie szybko:) dlatego nie przeszkadza mi to że nie śmiga jak 2.3 quattro;) ale powiem ci szczerze każdy komu pozyczałem samochód był zdzwiwiony ze silnik daje sobie rade z masą i 4 łapami:)wilu8 pisze:bardzo ładna ciekawa wersja ,opowiedz jak daje rade ten silnik do napędu
- Daniello85
- Audi 80 Klub