[b3 1.6 TD] Wszystkie graty na sprzedaż
- wampir1988
- Audi 80 Klub
- wampir1988
- Audi 80 Klub
zostało jeszcze wymienić amory z przodu bo te co kupiłem rok temu okazały się strasznym badziewiem i tłumik zrobić bo już na 1 elemencie jest sitko a później lewy błotnik do malowania bo lakier spadł i dopiero gdzieś tam na końcu w planach black ale ten projekt chciałbym zrealizować na autku mojej dziewczyny bo ma czarną b3 i to byłby taki cały black tył i przód no ale zobaczymy jak się życie potoczy
- wampir1988
- Audi 80 Klub
noom może i tak ale najpierw bym wolał zrobić porządne oświetlenie z przodu i wywalić nie działający alarm bo czasami się stacyjka potrafi zawiesić od tego usrojstwa a furkę mojej Madziuni zaprezentujemy już na dniach trzeba tylko kilka fotek nazbieraćLucazzz pisze:zakładaj na czerwonego hella blk <ok> wyglada przez@jebiscie, wiem po sobie :lol:
a auto dziewczyny przedstaw tu raz dwa :!: bedziemy doradzac i komentowac <ok>
- IC69
- Przyjaciele
- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
No pierwsze słyszę :shock: Czego nic się nie chwaliła? Od dawna ją ma?wampir1988 pisze:ten projekt chciałbym zrealizować na autku mojej dziewczyny bo ma czarną b3
Jeszcze powiedz, że ma tutaj konto...wampir1988 pisze:furkę mojej Madziuni zaprezentujemy już na dniach trzeba tylko kilka fotek nazbierać
- wampir1988
- Audi 80 Klub
wampir1988 pisze:hehe kupiliśmy ją jakiś niecały miesiąc temu byliśmy się już pochwalić na bp ale był tylko Zbyszek i stachu więc mało kto wie na razie o niej, ale za kilka dni będzie nowy temacik i cała prawda wyjdzie na jaw :mrgreen:
Chciałem przyjechać ale niestety czas mi nie pozwolił i nie poczekaliscie ani na chwilke :mrgreen:
A czarna b3 , czy moge pogratulować Magdzie zakupu tutaj, czy może w jej temacie???
Chwal się szybciutko :mrgreen:
- wampir1988
- Audi 80 Klub