Dział społeczność
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Dział społeczność
Cześć.
Zanim powitamy tu nowych userów, pomyslałem, że może czas odsłonić to forum, ale dostep dac tylko zaproszonym, dodanym do grupy ? Poza tym musze zrobic porzadek, bo póki co tylko moderator lub admin widzi ten dzial, a tak byc nie moze jesli nowi maja tu się pojawiać.
Co Wy na to ? Czy czas odsłonić to i zamknąć dostep wszystkim ?
Niektórzy będą zgorszeni, ale gwarantuje, ze bedzie ten dział ich kusił, a co za tym idzie będą czynnie, dobrze, mile uczestniczyli w zyciu forum. Wiem, bo przerabiałem to na innym wielkim boardzie.
dać takie info.
W związku z powtarzającymi się pytaniami o warunki wstępu do Symapatyków wyjaśniam, że są one następujące:
1. staż udziału w forum wynoszący minimum 4 miesiące
2. aktywne współtworzenie forum - chęć i umiejetność niesienia pomocy
w rozwiązywaniu problemów zgłaszanych przez współuczestników
3. poczucie humoru przy jednoczesnym zachowaniu kultury wypowiedzi
4. moja akceptacja oraz akceptacja za strony wszystkich Sympatyków (trzeba byc przez Nas zaproszonym, gdyz tylko my decydujemy o tym kogo chcemy widziec w swoich szeregach).
Warunek określony w pkt 1 może być w uzasadnionych wypadkach pominięty. Pozostałe natomiast muszą być bezwzględnie spełnione.
Jednocześnie uprzedzam, że wszelkie próby wywarcia nacisku lub uzyskania informacji o ew. szansach usera będą traktowane jako niezgodne z dobrymi obyczajami, a tym samym nie poprawią wizerunku
"aspiranta".
W/w regulamin narazie nie podlega dyskusji.
Zanim powitamy tu nowych userów, pomyslałem, że może czas odsłonić to forum, ale dostep dac tylko zaproszonym, dodanym do grupy ? Poza tym musze zrobic porzadek, bo póki co tylko moderator lub admin widzi ten dzial, a tak byc nie moze jesli nowi maja tu się pojawiać.
Co Wy na to ? Czy czas odsłonić to i zamknąć dostep wszystkim ?
Niektórzy będą zgorszeni, ale gwarantuje, ze bedzie ten dział ich kusił, a co za tym idzie będą czynnie, dobrze, mile uczestniczyli w zyciu forum. Wiem, bo przerabiałem to na innym wielkim boardzie.
dać takie info.
W związku z powtarzającymi się pytaniami o warunki wstępu do Symapatyków wyjaśniam, że są one następujące:
1. staż udziału w forum wynoszący minimum 4 miesiące
2. aktywne współtworzenie forum - chęć i umiejetność niesienia pomocy
w rozwiązywaniu problemów zgłaszanych przez współuczestników
3. poczucie humoru przy jednoczesnym zachowaniu kultury wypowiedzi
4. moja akceptacja oraz akceptacja za strony wszystkich Sympatyków (trzeba byc przez Nas zaproszonym, gdyz tylko my decydujemy o tym kogo chcemy widziec w swoich szeregach).
Warunek określony w pkt 1 może być w uzasadnionych wypadkach pominięty. Pozostałe natomiast muszą być bezwzględnie spełnione.
Jednocześnie uprzedzam, że wszelkie próby wywarcia nacisku lub uzyskania informacji o ew. szansach usera będą traktowane jako niezgodne z dobrymi obyczajami, a tym samym nie poprawią wizerunku
"aspiranta".
W/w regulamin narazie nie podlega dyskusji.
- Doc
- Administrator

- Kontakt:
jmm, mozna zrobic pozniej dla modów cos schowanego, ale z drugiej strony spolecznosc sympatyków powinna byc hermetyczna, a osoby tu winne być godne zaufania i naprawdę godnymi dostepu ludzmi, wiec mysle ze tu i przy nich mozna pisac o niesfornych userach.
Ponadto pokazanie tego forum, ale zamknietego nie oznacza mojej chęci zapraszania tu tłumów i ludzi aby na siłę, tylko takich sympatyków jak chocby hołard.
Panowie, wiec moje pytanie brzmi. Odsłaniamy to i zamykamy ?
Ponadto pokazanie tego forum, ale zamknietego nie oznacza mojej chęci zapraszania tu tłumów i ludzi aby na siłę, tylko takich sympatyków jak chocby hołard.
Panowie, wiec moje pytanie brzmi. Odsłaniamy to i zamykamy ?
- Doc
- Administrator

- Kontakt:
Oczywiście tak jak mówisz. Tak samo jak teraz dział Assistance po wylogowaniu się. Tak samo bedzie tu neizaleznie czy zalogowany czy wylogowany. Bedzie widać dział z zewnatrz, kto tam napisał ostatni post a po próbie wejscia komunikat, ze dostep zabroniony.cobra pisze:no właśnie nie, ale będą widzieli tylko tytuł forum na głównej, tak?
Niniejszym ogłaszam dział sympatyków ODSŁONIĘTYM
A to spokoDoc pisze:Oczywiście tak jak mówisz. Tak samo jak teraz dział Assistance po wylogowaniu się. Tak samo bedzie tu neizaleznie czy zalogowany czy wylogowany. Bedzie widać dział z zewnatrz, kto tam napisał ostatni post a po próbie wejscia komunikat, ze dostep zabroniony.cobra pisze:no właśnie nie, ale będą widzieli tylko tytuł forum na głównej, tak?
Niniejszym ogłaszam dział sympatyków ODSŁONIĘTYM