Audi 80 B4 Avant [1.9 TDi] game over :(
Okropnie cieżko jest znaleść ogarnietego avanta z 1Z pod maską jeszcze w dobrych pieniądzach z niezłym wypasem. Wiem coś o tym, bo szukałem takiego ponad pół roku i lipa na nic godengo zainteresowania nie trafiłem. Fakt jest taki, że jak chcesz sprzedać samochód to zaraz pytania, po co, na co i dlaczego :?: Najlepiej oddaj za bezcen, albo może jeszcze lepszą opcją będzie podjechać pod dom nowego właściciela i zostawić mu kluczyki. Ręce opadają na tych niektórych kupców i najśmiesziejsze jest to, że chcieli by auto z przelotem delikatnie powyżej 100 tyś, mega zadbane i bezwypadkowe w cenie roweru :evil: Trochę się rozpisałem, ale wiem jak się sprzedaje samochód w który włożyło się trochę kasy :roll:no name pisze:szczerze mowiac mam dosyc tych agentow to byli ogladac auto mam narazie dosyc a z reszta szkoda mi jej sprzedawac bo to jak narazie nie zawodne autko
Masz bardzo ładnego avancika dbaj, dopieszczaj i jeździj jak najdłużej :mrgreen: Pozdro
to juz nie chodzi tyle co o kase tylko o samo traktowanie sprzedajacego auto ma 18 lat i wyglada lepiej niz nie jeden 10 letni samochodzik moj ma swoje wady jak kazde auto w tym wieku ale jak narazie nie mam podstaw zeby na niego narzekac fakt brakuje mi ostatnio troche mocy i byly poszukiwania a6 c4 AEL ale ciezko wyrwac cos porzadnego
jasne, że tak nie mysle, bo co kogo obchodzi, że ktoś tyle wsadził, liczy sie rocznik i okazyjna cena rynkowa. A to czy Ty dasz więcej za zadbane to już Twoja prywatna sprawachybo101 pisze:chyba nie myślisz ze ktoś kto sprzedaje dofinansowane auto dostanie za nie pieniądze równe wartości auta plus to co zainwestował
jeszcze gorszy temat niż B4 1Z Powodzenia w znalezieniu czegos wartego zainteresowania dla Was obu <ok>no name pisze: byly poszukiwania a6 c4 AEL ale ciezko wyrwac cos porzadnego
apropo a6 c4 AEL to niedawno byla do sprzedania naprawde igilekka w avancie, kolor czerwony, naprawde mocno doinwestowana, kremowac skora ale poszla w dobree rece, nawet nie trzeba bylo jej nigdzie wystawiac na allegro czy cos.. ale nie wiem jak narazie za ile poszla... wiem napewno ze stan rewelacyjny byl.