Śmieszne posty naszych userów - (Historia)
https://audi80.pl/b3-18-88r-lpg-odla ... t52339.htmmoric6666ziemia pisze:Słuchaj nie wiem jaki to silnik umie tam tylko sa jakieś numery i pod 3 świecą www a dalej to na końcu silnika H i nie wiem czy to jest to czy szukać gdzie indziej .A teraz co do wężyka pisałem że założyłem go tam na tą niby pompkę ,to jak chciałem wyjechać to nie miałem sprzęgła ,normalnie pedał zassało ,wyciągnąłem ten wężyk i sprzęgło teraz jest ok .Znaczy że ten wężyk tam być nie może Ale dalej coś nie chodzi na benzynie to jeszcze idzie ale na gazie to jak muł
-
gibaj
- Forum Audi 80

- Imię: Krzysztof
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan
- Kontakt:
MichalxQ7 przeczytajcie co on napisał? :mrgreen: https://audi80.pl/duze-spalanie-golf-iii-vt52384.htm
o kurcze <haha>gibaj pisze:MichalxQ7 przeczytajcie co on napisał? :mrgreen: https://audi80.pl/duze-spalanie-golf-iii-vt52384.htm
temat z kosmosu, a rady jeszcze lepsze :mrgreen:
- Kokolino
- Forum Audi 80

- Imię: Radomir
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Normalnie mistrzostwo świata <ok>
jabko_nb pisze:WITAM PANOWIE KUPIE AUDI 80 B4 SEDAN OTO JAKA WERSJA MNIE INTERESUJE
- TYLKO 1994 !!!!!!!
- 2.0 E 116 KM BENZYNA BEZ GAZU !!!!!!!
- SREBRNY KOLOR !!!!!!!!!!
- SZYBER DACH ELEKTRYKA ( NIE KLIMA TA MOŻNA ZAWSZE DOROBIĆ) ELEKTRYCZNE SZYBKI Z PRZODU ORAZ LUSTERKA , BOCZKI PO LIFCIE ,ABS ,CENTRALNY ZAMEK , PODUSZKA PRZYNAJMNIEJ DLA KIEROWCY , WSPOMAGANIE KIEROWNICY , DZIELONA KANAPA . W MIARĘ MOŻLIWOŚCI ZADBANY ŚRODEK A NIE WYTARTY WSZĘDZIE
- NISKI PRZEBIEG A NIE 350 000 JAK TO SIĘ ZDARZA
- I RZECZ NAJWAŻNIEJSZA NIE SPAWANY I NIE KRAJOWY !!!!!!! NA TE LATA WIADOMO MAŁA STŁUCZKA TO NORMA ALE NIE POSPAWANY Z KAŻDEJ STRONY CZY RÓŻNIĄCY SIĘ KOLOREM ELEMENTU OD ELEMENTU . NIE POLAK RACZEJ NIEMIEC SZWAJCAR LUB Z AUSTRII
- NIE INTERESUJĄ MNIE WERSJE COMPETITION oraz wersje ze skóra
- WAŻNY PRZEGLĄD I UBEZPIECZENIE JEST ATUTEM
CENA JAKA DAJE NA CHWILE OBECNA TO 9 TYS . REJON JAKI MNIE INTERESUJE TO CALA MAŁOPOLSKA KIERUNEK WARSZAWA LUBLIN ŚLĄSK NOWY SĄCZ , I INNE OKOLICE DUŻYCH MIAST JEŚLI OFERTA BĘDZIE TEGO WARTA I MOJE MOŻLIWOŚCI DOJAZDU REALNE Z KRAKOWA . MYŚLĘ ZE UJĄŁEM TU WSZYSTKO TO CZEGO SZUKAM I CZYM JESTEM ZAINTERESOWANY . CZEKAM Z NIECIERPLIWOŚCIĄ NA OFERTY NA PW I NA NR 501728060 LUB 519429997 gg 7078259
IDEAŁY SĄ TYLKO TRZEBA ICH SZUKAĆ DLATEGO PISZE TO TUTAJ BO JUŻ JEDEN STRACIŁEM PRZEZ JAKIEGOŚ FAJKA Z ŁODZI <buu> DZIĘKI ZA PRZECZYTANIE I ZA EWENTUALNE OFERTY SWOJE ZNAJOMYCH NAWET Z KOMISÓW
-
Audi 80 Polska
- Forum Audi 80

- Imię: Andrzej Cz
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Nie wiem czy to jest śmieszne czy tragiczne
Koleś jest w wieku mojego brata i o gramatyce wie dokładnie tyle co on.
Po prostu jakaś masakra.Rafał 20 pisze:Od jakiegoś czasu muj nie fabryczny tempomat przestał działać. Fakt że nie często go używałem bo mieszkam w takim regionie który wogule niejest krainą autostrad ani drug ekspresowych. Ruchy manetką nie dają żadnego efektu nic nie reaguje niewiem gdzie mogą być do tego bezpieczniki. Obczyściłem kostkę która jest w komoże silnika bo styki były troche zaśnidziałe,przejrzałem inne połączenia kabli i wszystko w porządku. Niewiem od czego zacząć może ktoś spodkał się z takim tempomatem, dorzuce fotki tego urządzenia.
Koleś jest w wieku mojego brata i o gramatyce wie dokładnie tyle co on.
ten temat jest cały niezły :roll: https://audi80.pl/b3-18-1990-problem ... w=previous
Mnie się ten temat podoba
https://audi80.pl/all-sam-naprawiam- ... t19244.htm he he he jest tam poszukiwana książka różowa
Sam naprawiam samochód AUDI 80 i 90 --- H.R.Etzold - można w zamian znaleźć :
1 - Dietera KORPa
2 - Sam naprawiam ale 80 B2
3 - niebieska - AUDI 80 reguluje i naprawiam
W końcu Ktoś wpakował właściwy link ale niestety po czasie link przestał działać
I znowu Koledzy zaczęli ratować linkami
1 - Dietera KORPa
2 - Sam naprawiam ale 80 B2 - to ta stara zielona
na koniec cytat
" Jednak są na świecie ludzie i taborety, kto podpisuje książkę "Reguluje i Naprawiam" "Sam Naprawiam"? to już nawet nie można nazwać wtórnym analfabetyzmem"
https://audi80.pl/all-sam-naprawiam- ... t19244.htm he he he jest tam poszukiwana książka różowa
Sam naprawiam samochód AUDI 80 i 90 --- H.R.Etzold - można w zamian znaleźć :
1 - Dietera KORPa
2 - Sam naprawiam ale 80 B2
W końcu Ktoś wpakował właściwy link ale niestety po czasie link przestał działać
I znowu Koledzy zaczęli ratować linkami
1 - Dietera KORPa
2 - Sam naprawiam ale 80 B2 - to ta stara zielona
na koniec cytat
" Jednak są na świecie ludzie i taborety, kto podpisuje książkę "Reguluje i Naprawiam" "Sam Naprawiam"? to już nawet nie można nazwać wtórnym analfabetyzmem"
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Imię: Motostacja PL
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Przyznać się, który go wkurzył :mrgreen:Furioss pisze:naprawde zajebisci jestescie. czlowiek kurwa prosi o pomoc bo nie wiem co robic z autem to zamiast pomocy to admin ostrzega o regulaminie i usuwa temat... naprawde poziom zerowy. pozdro
Jego post oczywiście poleciał do kosza, plus ostrzeżenie na dobry początek <ok>
też bym się chętnie dowiedział o co to poszło :lol:Labiel pisze:Przyznać się, który go wkurzył :mrgreen:Furioss pisze:naprawde zajebisci jestescie. czlowiek kurwa prosi o pomoc bo nie wiem co robic z autem to zamiast pomocy to admin ostrzega o regulaminie i usuwa temat... naprawde poziom zerowy. pozdro
Jego post oczywiście poleciał do kosza, plus ostrzeżenie na dobry początek <ok>
a tak na marginesie, to wszystko zależy od dobrej argumentacji i wyjaśnienia sprawy jak należy. jeśli właściwie wyjaśnisz gościowi co i jak, to sam przyzna, że popełnił błąd. jeśli wpakujesz mu temat do kosza i nie napiszesz dlaczego, to tak to się wtedy kończy
Kolejny rodzynek :mrgreen:
https://audi80.pl/s-b2-b3-b4-coupe-c ... t75119.htm
Ciekawe czy wie, że pisanie WIELKIMI LITERAMI i boldem jest niezgodne z regulaminem :mrgreen:
źródło:duo pisze:PYTACZO OGLĄDACZOM ZAWRACAJĄCYM TYLKO GŁOWĘ PROSZĄC O 100 DODATKOWYCH FOTEK, ZADAJĄCYM MILION DODATKOWYCH PYTAŃ, A NIE MAJACYCH PIENIEDZY NA ZAKUP SERDECZNIE DZIĘKUJĘ
Ciekawe czy wie, że pisanie WIELKIMI LITERAMI i boldem jest niezgodne z regulaminem :mrgreen:
a najlepsze jest to że jak coś u niego kupuje albo u niego jestem to mi dwie godziny opowiada np. o pokrętle siedzenia że jest w super staniePieterB pisze:grze napisał/a: duo napisał/a:
PYTACZO OGLĄDACZOM ZAWRACAJĄCYM TYLKO GŁOWĘ PROSZĄC O 100 DODATKOWYCH FOTEK, ZADAJĄCYM MILION DODATKOWYCH PYTAŃ, A NIE MAJACYCH PIENIEDZY NA ZAKUP SERDECZNIE DZIĘKUJĘ haha dobre, to tylko duo mógł coś takiego napisać