Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[100 C4 ] 2.8 AVANT QUATTRO

Zamknięte ale dostępne tematy, własnych zdjęć samochodów do obejrzenia.
Awatar użytkownika
maly81
Forum Audi 80
Forum Audi 80

[100 C4 ] 2.8 AVANT QUATTRO

Post autor: maly81 » 15 mar 2011, 21:15

witam oto
mój nowy nabytek
http://otomoto.pl/audi-100-C17785947.html

Awatar użytkownika
Lucazzz
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Lucazzz » 15 mar 2011, 21:16

i???

moze cos wiecej...

Awatar użytkownika
duo
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: duo » 15 mar 2011, 22:42

auto z siedlec, ogłoszenie z białej ... stamtąd audic sie nie kupuje chyba ze auto dalej bedzie latac po granicach :mrgreen: mam nadzieje ze porzadnie ja obejrzałeś ja w tmatych okolicach wiele razy byłem po auto i za kazdym razem wracałem z niesmakiem do domu.

Dziki
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: Dziki » 15 mar 2011, 22:54

ooo widze że Mory autko kupiłeś :mrgreen: sam sie na nie czaiłem :oops:
Duo co ty za propagande szerzysz 8-)
mam C3 i nawet wschodniej granicy ani razu nie przekroczyła a mam do niej kilometr :-P
nie każde setum musi latać w kontrabandzie :-x

Awatar użytkownika
duo
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: duo » 15 mar 2011, 23:00

sorry ale flagowy okręt przemytniczy z miasta kontrabandy i na granicy nie lata ? to jakby gość w kapeluszu w rewolwerem w reku na dzikim zachodzie i nie cowboy :mrgreen:

emanuel33

Post autor: emanuel33 » 15 mar 2011, 23:08

Przyłacze sie do temau, bo ja mam do granicy 10km i mieszkałem w siedlach przez kilka i nie każde autko a zwłaszcza audiola musi latac na BY z siedlec czy z okolic białej podlaskiej :evil: I znam siedleckich i bialskich handlarzy i jakoś nikt na nich nie narzeka, tylko Ty Duo. I widać że dawno byłeś na granicy u nas, skoro uważasz że najpopularniejsze sa 100 czy A6. Zapraszamy, chętnie wyprowadzimy Cię z błędu :mrgreen:
A autko fajne musze przyznać <ok> Ładne jasne wnetrze ;-)

Awatar użytkownika
duo
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: duo » 15 mar 2011, 23:58

tylko ja ? to powiedz to tez tym ludziom z calej polski ktorzy dzwoniac z ogloszenia auto typu s4 s6 pytaja sie jak daleko jest z lublina do siedlec i łukowa i czy auto latało na przemyt .. od śląska po pomorze nikt sobie tego nie wymyslił .. a w łukowie byłem 2 tyg temu i powiem szczerze ze co 5te auto to C4 w avancie :mrgreen: a co drugie z nich ma wszystkie szyby czarne ;-) a co stoi w kolejkach na granicach to nie wiem - przynajmniej dowod tego ze moje passaty i audice nie widza przejsc gtranicznych :-P a tak szczerze co teraz wg Ciebie w modzie na granicy ? pewnie a8 i beemki z duzymi silnikami znając zycie ..

a co do handalarzy od was .. masz tu kolejny dowód zeby nie bylo ze wszyscy chalą tylko Duo sie uwziął:
http://otomoto.pl/audi-100-uwaga-na-kom ... 56373.html
;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

ja nie chce obrazic nikogo od was bo wiadomo sa ludzie i tacy i tacy i tak samo auta ale uwierz mi i ja i moi znajomi mamy raczej gorsze niz lepsze doswiadczenia tak samo jak z passatami spod granicy ukrainskiej .. fakt jest taki a nie inny i ani to moja zasluga ani Twoja wina. Takze bez urazy chlopaki jest jak jest ...

emanuel33

Post autor: emanuel33 » 16 mar 2011, 14:13

Duo, przeciz ja zartuje;) Na granicy sa rozne fury, ale kazdy wie jakie marki sa najpopularniejsze na naszych drogach, tylko trzeba bronic swego:p Pozdrawiam:) Pisze z fona, wiec sorki za bledy;)

deejay.ftb
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Zbyszek
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.0 ABK

Post autor: deejay.ftb » 16 mar 2011, 14:50

duo pisze:nie chce obrazic nikogo od was
ale, że aż się wysilę na polskie znaki, osądy to lubisz wydawać...
duo pisze:stamtąd audic sie nie kupuje chyba ze auto dalej bedzie latac po granicach
takie wyroczniowate cytaty w Twoim wykonaniu moznaby mnozyc Moj Drogi, luzuj troche porty.

maly81, zarzuc wiecej fot zanim ogloszenie wygasnie.

WOJTEK26
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: WOJTEK26 » 16 mar 2011, 16:33

ja chciałbym tylko dodac ze to jest Q a jakos nigdzie nie widac znaczka quattro przed pasażerem a to ma każde Audi :-/ wiec mozliwe ze tapicerka była cała zmieniana albo chociaz dekory wenętrza.

Awatar użytkownika
chybo101
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: chybo101 » 16 mar 2011, 21:22

WOJTEK26 pisze:ja chciałbym tylko dodac ze to jest Q a jakos nigdzie nie widac znaczka quattro przed pasażerem a to ma każde Audi :-/ wiec mozliwe ze tapicerka była cała zmieniana albo chociaz dekory wenętrza.
W C4 może go nie być w C4/A6 bardzo rzadko się zdarza żeby nie było.

Awatar użytkownika
duo
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: duo » 17 mar 2011, 00:08

deejay.ftb pisze:
duo pisze:nie chce obrazic nikogo od was
ale, że aż się wysilę na polskie znaki, osądy to lubisz wydawać...
duo pisze:stamtąd audic sie nie kupuje chyba ze auto dalej bedzie latac po granicach
takie wyroczniowate cytaty w Twoim wykonaniu moznaby mnozyc Moj Drogi, luzuj troche porty.

maly81, zarzuc wiecej fot zanim ogloszenie wygasnie.
po to jest forum zeby pisac co sie mysli a jak to jest poparte faktami i doswiadczeniem to jeszcze lepiej .. gorzej jak sie czyta cos co ktos napisal co mu slina na jezykprzyniesie bo tu poczytal tam poczytal tam posluchal tu posluchal troche dodal troche ujal i powastala dalsza czesc historii :) generalizujac to moze i wyglada to tak ze lubie wydawac osady, ale przynajmniej przy tym glupot nie pierd... ;-) ogolnie to mowie to co mysle, za to nie duzo ludzi nie lubi bo wieksoc lub sluchac same slodkosci, ja wole trzezwosc jaka by ona nie była. A jak mnie poznasz na zywo kiedys to zobaczysz ze wcale nie jestem taki zarozumiały na jakiegos sie wydaje poprzez forum :mrgreen:

Awatar użytkownika
plastuch
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: plastuch » 17 mar 2011, 18:12

Może jakieś zdięcia opis :mrgreen:

Zablokowany

Wróć do „Archiwum starych zdjęć.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl