Nie miałem okazji do zrobienia fotek... Za dużo spraw. Auto się robi. Ja dzis już w Holandii jestem i zbieram dolary na stuffy do autabarto-team pisze:a jakieś foto :?:
[A4 B5 1.8 T] KLAKSON RETURNED - Black z turbodoładowaniem
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- shellah
- Forum Audi 80
- Imię: Artur
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH+lpg
witam po długiej nieobecności
Wyposażenie wpożo i na poziomie ogólnie jakoś sentyment mam do tego modelu i to nawet z silnikiem 1.6 :lol:
Co do środka to zawsze mnie raziła w klimatroniku ta pustka pomiędzy :roll: KLAKSON trza coś z tym podziałać i jakoś navi tam zmieścić szczególnie jak masz teraz wszystko na CANie <ok>
Auto godne uwagi i czekam na postępy.
ps.Jakby się dało jak w allegro dodać temat do obserwowanych byłbyś w czołówce <ok>
Wyposażenie wpożo i na poziomie ogólnie jakoś sentyment mam do tego modelu i to nawet z silnikiem 1.6 :lol:
Co do środka to zawsze mnie raziła w klimatroniku ta pustka pomiędzy :roll: KLAKSON trza coś z tym podziałać i jakoś navi tam zmieścić szczególnie jak masz teraz wszystko na CANie <ok>
Auto godne uwagi i czekam na postępy.
ps.Jakby się dało jak w allegro dodać temat do obserwowanych byłbyś w czołówce <ok>
- KLAKSON
- Forum Audi 80
- Kontakt:
shellah, Niestety nie mam na CAN. Mam zamiar przerobić całą konsolę na tą poliftową. Na razie wziąłem się za granie w autku. Kupiłem radyjko SONY X-PLODE które ma 35.000 barw podświetlania :lol: . Dostosowałem sobie je tak, że świeci jak całe moje ori czerwone podświetlanie. Do tego w bagażnik skrzynkę JBL, głośniki w półkę Infinity, wzmacniacz. Gra :?: Genialnie. Nawet się nie spodziewałem. . Co do modów:
Lampy tylne już mam - I lift
Lampy na przód będą myślę, że w kwietniu na 100%, ponieważ teraz nie dam rady ze wszystkim.
Dalsze plany to już zależy 8-)
Lampy tylne już mam - I lift
Lampy na przód będą myślę, że w kwietniu na 100%, ponieważ teraz nie dam rady ze wszystkim.
Dalsze plany to już zależy 8-)
niestety Wujo, ale już nie powrócę do 80. Ale jak byłem na urlopie w PL to się nią bujałem (moją złotą strzałką) dopóki nie zarejestrowałem A4. 80 śmiga jak zawsze bezproblemowo. Siostra się nie wozi i nie narzeka. <ok>wujo1 pisze:ale kiedy powrót do 80 :mrgreen: