jezeli zostawiasz auto w rozgrzanym sloncu z dachem w dole to nie ma sie co dziwic ze pozniej na to usiasc sie nie da, pozatym bezowa potrzebuje ladnych paru godzin na rozgrzanie sie, nie tak jak czarna... ja jednak obstaje przy skorze, wyglada bardziej schludnie w cabriolecieelmlody pisze:powiem krótko - lato =masakra (czyt. jakbyś wsiadał na rozgrzane palniki)
[Cabrio][AAH] Spełnione Marzenia + sprzedam felgi z oponami
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
Widziałem tą audiczkę w komisie u nas w mieście fakt że to ładny egzemplarz fajnie że znalazła nowego właściciela bo się tylko marnowała tam Pierwsze co przy kupnie tego autka powinieneś sprawdzić uszczelniacze na tylnej części wałków przez które często wycieka olej jest to typowy objaw przy tych silnikach:) wszystko oczywiście zależne jest od eksploatowania autka (wymiana tych uszczelek jest groszową sprawą ok 30 zł za sztukę ).
Jeśli chodzi o tapicerkę moim zdaniem jest to tylko i wyłącznie kwestia własnego gustu Ja mam w pół skórze i nie narzekam
Życzę bezawaryjności i dalszej przyjemności z jazdy takowym bezdasznikiem
Jeśli chodzi o tapicerkę moim zdaniem jest to tylko i wyłącznie kwestia własnego gustu Ja mam w pół skórze i nie narzekam
Życzę bezawaryjności i dalszej przyjemności z jazdy takowym bezdasznikiem
dla zainteresowanych wspomniane sprężyny są do wglądu pod adresem:
http://ozis.arte.vot.pl/sprezyny.jpg
nie mam pojecia ile za nie chce. Są dwie sztuki jak widać - długość 2,5 długości HTC HD2 <ok> <ok> czyli w przeliczeniu na nasze około 30cm
Dziękuję za wszystkie pozytywne opinie jak obiecałem zrobie ładne fotki jak będzie ładniej troszkę. Jutro idę na przejrzenie silnika to się okaże :roll:
http://ozis.arte.vot.pl/sprezyny.jpg
nie mam pojecia ile za nie chce. Są dwie sztuki jak widać - długość 2,5 długości HTC HD2 <ok> <ok> czyli w przeliczeniu na nasze około 30cm
Dziękuję za wszystkie pozytywne opinie jak obiecałem zrobie ładne fotki jak będzie ładniej troszkę. Jutro idę na przejrzenie silnika to się okaże :roll: