B3 ABK
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Żeby nie było że nic nie robie Dalej kompletuje jakieś graty do niuni
od kolegi denzelek, wyrwałem tunel środkowy oraz antene do radia bo moją gdzieś wcięło :roll:
Ogarnąłem ją trochę mechanicznie to teraz zabieram się za wnętrze itp. <ok>
Już od dłuższego czasu wnerwiało mnie to że nie mam podświetlanych przycisków w konsoli oraz panelu nawiewów otworzyłem moją magiczną szafę w pokoju i wyciągnąłem pare innych przycisków .. Na dniach ściągnę nawiew i powymieniam tam żarówki :->
Ogólnie mam chęć dać mocniejsze żarówki czerwone albo inny kolor ..
od kolegi denzelek, wyrwałem tunel środkowy oraz antene do radia bo moją gdzieś wcięło :roll:
Ogarnąłem ją trochę mechanicznie to teraz zabieram się za wnętrze itp. <ok>
Już od dłuższego czasu wnerwiało mnie to że nie mam podświetlanych przycisków w konsoli oraz panelu nawiewów otworzyłem moją magiczną szafę w pokoju i wyciągnąłem pare innych przycisków .. Na dniach ściągnę nawiew i powymieniam tam żarówki :->
Ogólnie mam chęć dać mocniejsze żarówki czerwone albo inny kolor ..
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Niestety dzisiaj o 5-tej rano musiałem jechać sporawy kawałek do mamy bo znów coś się stało z autem .. Jak to kobita przez telefon panika ja zaspany i jedyne co się dowiedziałem to to że temperatura wzrosła jej 2 razy do 100 stopni a ruszyła 10metrów .. wsiadłem w tramwaj i pojechałem .. No i znalazła się jej "wielka" awaria <ok> poszedł pasek klinowy :mrgreen:
oj te kobitki :mrgreen: kolega denzelek, z holował mnie na parking i po południu wymienimy pasek
oj te kobitki :mrgreen: kolega denzelek, z holował mnie na parking i po południu wymienimy pasek
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt: