Bastek, elegancko jest, ale opona dość baloniasta co tam siedzi 225/45?
Również jestem za wywaleniem haka. Jak zawsze można wszędzie coś poprawić i
dodać, ale daje radę białas.
Hak pójdzie w odstawkę jak tylko znajdę tylny zderzak compi
Opony mam w rozmiarach 205/50 i 215/50 8-) Na chwilę obecną 215/50 są z przodu bo na tyle tarły o prawe nadkole. Dlatego muszę dorwać dystanse na tył albo zmienić opony na węższe :->
Pożyjemy zobaczymy co zrobić z oponami:-P Na razie rozglądam się za dystansami 8mm na tył :->
Pierwsze wrażenia z trasy Krosno-Rzeszów... strrasznie twardo Za to soczewki dają radę w nocnych warunkach :mrgreen:
Hmm... <hmm> No niewiem co powiedzieć
TAK MI SIĘ PODOBA <yes>
Ciekw byłem jaki będzie efekt białych AZEV i powem że jest git
Swoje też tak zrobie <ok> Bastek, Dodam tylko że ja się toczę na 225/50 i mam dystanse 10 i 12 mm koła lekko wystają, ale taki miał byc efekt.
Spoko to wyglada tylko efekt psuja te opony, nie dosc ze balon to obwod kola jest strasznie zawyzony przez takie rozmiary opon wiec nic dziwnego ze ci trze o nadkole.
Opony te kupiłem raz, że w super okazyjnej cenie a dwa, że nie było 45 :mrgreen: Moim zdaniem profil 50 nie jest zły... U mnie i tak nigdy nie będzie jakiejś dużej gleby, więc opony o tym profilu ładnie wypełnią nadkole Już nie mogę się doczekać springów, żeby auto wyglądało tak jak ma wyglądać
Bastek, za wysokie są te opony, jak Ci trze o nadkole na dystansie będziesz miał
obitą krawędź błotnika. Jak już poprawiać fabrykę to w dół, a nie w górę.