Audi 90 B3 SB - 10mm na pokładzie
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Ano założyłem NGka z LPG V generacji, ale po przejechaniu paru metrów zaczął się palić, dobrze, że agregat gaśniczy był pod ręką, to nie spaliło się nic prócz paru przewodów od silnika Aktualnie pracuje nad swapem silnika V6 ze Stara 200
Do tego oczywiście lusterka od Kamaza albo od Stara i na szybę takie od Autosana, myślę też nad reflektorami od Stara, chłopaki podpowiedzcie mi czy warto, czy nie ?
Kolczat mógłby opisać jak wykonać mocowania pod lustra od Kamaza/Stara
Do tego oczywiście lusterka od Kamaza albo od Stara i na szybę takie od Autosana, myślę też nad reflektorami od Stara, chłopaki podpowiedzcie mi czy warto, czy nie ?
Kolczat mógłby opisać jak wykonać mocowania pod lustra od Kamaza/Stara
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- wampir1988
- Audi 80 Klub
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Co niektórych tutaj to należy przewietrzyć i rozsadzić :evil:
SB po podniesieniu doładowania do 1,2 bara, wywaleniu podkładki spod boostpinu i ustawieniu go max agresywną stroną, oraz podkręceniu dawki do granicy dymu przerobi na mielonkę każdego PM (90KM i monowtrysk, zatem tutaj żadne czary nie są możliwe, nie da sie zwiększyć mocy tanim kosztem), o SF nawet nie wspominając (75KM na gaźniku <rotfl>) <ok>
SB po podniesieniu doładowania do 1,2 bara, wywaleniu podkładki spod boostpinu i ustawieniu go max agresywną stroną, oraz podkręceniu dawki do granicy dymu przerobi na mielonkę każdego PM (90KM i monowtrysk, zatem tutaj żadne czary nie są możliwe, nie da sie zwiększyć mocy tanim kosztem), o SF nawet nie wspominając (75KM na gaźniku <rotfl>) <ok>