[B3]Old box;Idzie na sprzedaż ostatnia sesja;(... str1
Jako ze moje autko jest pelne tajemnic zauwarzylem ze mam chyba podgrzewane lusterka :shock: stwierdzam tak ze jak jest chlodno to czesto po pewnym czaie schodzi samo mi z nich zaparowanie 8-) i robia sie tez cieple mimo ze na zewnatrz jest dosc zimno :mrgreen: wydaje mi sie ze sa podlaczone do pr :lol: zycisku od podgrzewania tylnej szyby ale postaram sdie to rozebrac w wolnym czasie i sie przekonac jak jest faktycznie :->
też chciałbym taki bajer, chociaż delikatnie ułatwia życie :mrgreen:Enson707 pisze:Jako ze moje autko jest pelne tajemnic zauwarzylem ze mam chyba podgrzewane lusterka
oryginalnie były podpięte pod ogrzewanie tylnej szyby, także jeżeli tak masz to pozostaje się cieszyć, że wszytko działa <ok>Enson707 pisze:wydaje mi sie ze sa podlaczone do pr zycisku od podgrzewania tylnej szyby ale postaram sdie to rozebrac w wolnym czasie
:idea: Przyszła odwilż wiec cykłem kilka fotek audiczce mej Przybyły do niej przerabiane własnorecznie taszki przeciw słoneczne które zaporzyczyłem z A6 czy tam A4,
trodno powiedziec jaki model bo z dwóch stron była rozbita;] taszki trzeba było pdzyciac na miare a pozniej zeszyc, kolor inny ale wygladaja niezle. Doszla tez ori lampka w podsufitke w miejsce starej zniszczonej i niedziałajacej, zawitalo tez diodowe oswietlenia nóg pasarzera i półki pod zapalniczka <ok>
trodno powiedziec jaki model bo z dwóch stron była rozbita;] taszki trzeba było pdzyciac na miare a pozniej zeszyc, kolor inny ale wygladaja niezle. Doszla tez ori lampka w podsufitke w miejsce starej zniszczonej i niedziałajacej, zawitalo tez diodowe oswietlenia nóg pasarzera i półki pod zapalniczka <ok>
plany sa i to calkiem spore :lol: szukam jakiejs maski w niezlym stanie bo ta moja sie jest w marnej kondycji jak jeden błotnik;] wiec idzie komplecik do wymiany;d;d do tego zwiekszamy ilosc chromu na aucie i poprawiamy audio;d co do wnetrza to zastanawiam sie nad dodaniem troche carbonu :?: :roll: 8-)keczy pisze:Jakies plany na wiosne?