audi B4 ABC- Jaro. (będzie aah)
-
- Audi 80 Klub
- Kontakt:
- michal1993
- Forum Audi 80
iż że dzisiaj miałem małego peszka tzw. urwana rura przed strumienicą musiałem na pałe zrezać coś a że pogoda nie dopisała więc brak foto i za miast strumienicy zagościła rura i powiem że jak pisali koledzy w innych tematach rura lepsza niż strumienica dość że autko głośniej chodzi to i lepiej na pedał gazu reaguje i myślę w przyszłym planie zakupić rurę z kwasówki wstawić na nią obudowe ala katalizator żeby na przeglądzie w oko się nie rzucało i jak będzie pogoda bo niestety na polu rezałem jakieś foto wstawie :roll:
czasu nie miałem na focenie tyle co zdążyłem zrobić przed wyprawą to
-wymiana sworznia wahacza
-przeczyszczenie kolektora ssącego no i widzę że nie mam tej blach środkowej i jak by ktoś miał nawet starą pękniętą to pisać na pw albo flansze na odbudowe tego ustroństwa
-no i doszedł przeglądzik i przeszedł bez niczego :mrgreen:
a tu jedna fotka zrobiona na szybkiego z promu no i przyznać się moge że autko było posłuszne na trasie :mrgreen: Polska-Dania
-wymiana sworznia wahacza
-przeczyszczenie kolektora ssącego no i widzę że nie mam tej blach środkowej i jak by ktoś miał nawet starą pękniętą to pisać na pw albo flansze na odbudowe tego ustroństwa
-no i doszedł przeglądzik i przeszedł bez niczego :mrgreen:
a tu jedna fotka zrobiona na szybkiego z promu no i przyznać się moge że autko było posłuszne na trasie :mrgreen: Polska-Dania