Audi 80 B4 RS2 Look by Żeton TDI SPRZEDAM CAŁA lub CZESCI
witam kilka fotek z prac nad tym no jeszcze mogę go nazwać cukiereczkiem ale jeszcze trochę i nerwy puszcza do rzeczy ostatnimi czasy postanowiłem troszkę pokręcić łożyska w autku i wytoczyłem się na miasto i tak przez cały weekend przy okazji spalając cały baniak diesla pod koniec fajnej i miło spędzonej niedzieli musiało coś się zje...... :evil: :evil: a mianowicie wpadłem prawa strona w dziurę i co weitec się skończył i bylem zmuszony założyć MTS-a i powiem szczerze ze jestem bardzo zadowolony poniżej kilka fotek pokazujących przebieg prac
i krótki filmik pokazujacy stan amortyzatorów
a tu prymitywne narzędzia własnej produkcji :mrgreen: ale po tak długim czasie od ostatniej ingerencji w zawieszenie ze strony poprzednich właścicieli to było jedyne sensowne rozwiązanie
i kilka wieczornych fotek niestety wszystkie były robione tel i jakość nie za bardzo :oops:
i krótki filmik pokazujacy stan amortyzatorów
a tu prymitywne narzędzia własnej produkcji :mrgreen: ale po tak długim czasie od ostatniej ingerencji w zawieszenie ze strony poprzednich właścicieli to było jedyne sensowne rozwiązanie
i kilka wieczornych fotek niestety wszystkie były robione tel i jakość nie za bardzo :oops:
a u mnie na odwrót mam wrażenie ze przód na mts-ie troszkę siadł w porównaniu do weiteca a autko brudne ale za tydzień przed wyjazdem do rotenburga zajmę się autemNiki20 pisze:Żeton, mnie też poleciał amor tylko że tylni Też dałem MTSa ale one są dłuższe od np KW które miałem
Autko jak zawsze śliczne
na dniach bede mial zdjecia Twojej audi to cos dorzuce na Rothenburgu ,, troche '' ludzi podchodzilo porobic foty mimo ze stała w drugim rzędzie dla bezpieczenstwa
po zamontowaniu MTS-a u Ciebie sam stwierdzam ze jest twardziej i to duzo twardziej . . nigdy nie bylem za MTS-em ale widze ze do Audi te amorki sa ok . . do Golfa nestety takie twarde nie sa ;/ i sam boje sie przesiąśc z KONI . .
i taki film z wczoraj wrzucony przez jakiegos uzytkownika dokladnie 10 sekunda filmu ::D
ps. a w tle załapal sie mayne Golf z zardzewiałymi drzwiami
po zamontowaniu MTS-a u Ciebie sam stwierdzam ze jest twardziej i to duzo twardziej . . nigdy nie bylem za MTS-em ale widze ze do Audi te amorki sa ok . . do Golfa nestety takie twarde nie sa ;/ i sam boje sie przesiąśc z KONI . .
i taki film z wczoraj wrzucony przez jakiegos uzytkownika dokladnie 10 sekunda filmu ::D
ps. a w tle załapal sie mayne Golf z zardzewiałymi drzwiami