[B4 2.0 ABK]Zender Pantera
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
Albo będzie gwint albo zostanie tak jak jest.gornik pisze:GSF, koło nie leżało mi zbytnio, ale na ucie wygląda to już inaczej.
Tylko koniecznie pomyśl nad posadzeniem auta choć trochę w dół.
Nie mów na razie na pewno nie, po prostu przemyśl ten temat
quick pisze:Bardzo fajnie
maniekmac pisze:No extra wygląda
Olszak pisze:Robi się tu pięknie. Koło malyyynaaaaaaa i soczki czarne mmmm Kozak Panie kolego Kozak !
Dzięki chłopaki za miłe słowa <ok>Kuballa17 pisze:niee no panie koło meeega
Właśnie zastanawiam się nad tym czy nie zostawic tylko znaczka na środku a boki "wyczyścic"GerB3 pisze:Koło miazga, wywal znaczki z klapy a bedzie piękny german style
No większość osób jest przeciwna zostawiania długich i wychodzą za założenia że albo wszystko w kolor albo nic. Mi się podoba tak jak jestKolczat pisze:teraz wiem czego mi brakowalo do spasowania polowicznie malnietych odblysnikow w czarny mat... niestety prosiakowych haluxow mi szkoda bylo na taki zabieg
...natomiast u Ciebie wszystko piknie gra
A to jest tekst w stylu mojej mamy :mrgreen: jej pierwszy komentarz był taki " dlaczego ty nie masz powietrza w kołach??" <ok>spaykee pisze:jak na moje oko to może być aluminiowe, ale bardziej jestem za tym, że wiaderko w wyciętym dnem i wspawanymi prętami
Czas się zabrać za środek. Tapicer czeka na "elektryczne stołki" będzie siwa alcantara w kolorze popielatym i boki w czarnej skórze. Taki przynajmniej mam plan