[B2 ABZ] b2 quattro v8 - filmik st.6
Audi wczoraj zostało poskładane :mrgreen:
ale niestety choroby wieku dziecięcego nie pozwoliły się w pełni nacieszyć
parę razy się przejechaliśmy i jest dobrze smiley
dwa torseny robią robotę, w zakręcie gaz i auto bokiem staje
elastyczność jest mega, jedynka jest niepotrzebna do ruszania
wbijasz 4 bieg i jeździsz na nim po mieście
jak się wysiada z tego auto to człowiek cały się trzęsie, ale tak przyjemnie
jeszcze parę pierdółek i będzie dobrze
no i o hamulcach trzeba pomyśleć, mam do założenie komplet od S2, ale myślę że trzeba będzie szukać czegoś większego
także zaciski z jarzmami od 278 mm mam do sprzedania
+ nowe tarcze zimmermann
ale niestety choroby wieku dziecięcego nie pozwoliły się w pełni nacieszyć
parę razy się przejechaliśmy i jest dobrze smiley
dwa torseny robią robotę, w zakręcie gaz i auto bokiem staje
elastyczność jest mega, jedynka jest niepotrzebna do ruszania
wbijasz 4 bieg i jeździsz na nim po mieście
jak się wysiada z tego auto to człowiek cały się trzęsie, ale tak przyjemnie
jeszcze parę pierdółek i będzie dobrze
no i o hamulcach trzeba pomyśleć, mam do założenie komplet od S2, ale myślę że trzeba będzie szukać czegoś większego
także zaciski z jarzmami od 278 mm mam do sprzedania
+ nowe tarcze zimmermann
trepek pisze:Sedan idzie jako pogromca wszystkich niedzielnych kierowców w pseudo GTI z laminatami
Też tak chcę - 5 cylindrów od S2 i drugi torsen na tył
===========================================
sokolnh pisze:mam do założenie komplet od S2, ale myślę że trzeba będzie szukać czegoś większego
Zagadaj do kolegi simon
https://audi80.pl/simon11,u,13195.htm
On wiem że robił heble do motora 440 koni
==========================================
Kiedy mogę podjechać od Krakowa i zobaczyć to Coś i przejechać się jako pasażer ?
ciemno już było jak wyjechaliśmyFanthom pisze:I filmiku żeś nie nakrecił a tego jak to sie porusza?;/...No nieeee no , licze że zdolasz w niedalekiej przyszlosci naprawic swój bląd bo jestem mega ciekawy:)
i szczerze to nie myślałem o kręceniu filmiku
w przyszłym tygodniu coś wrzucę
po świetach zapraszamziemor pisze: Kiedy mogę podjechać od Krakowa i zobaczyć to Coś i przejechać się jako pasażer ?
- Sturmovik96
- Forum Audi 80
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
aha... to szkoda bo nie mam glosu na kompie <:P> ale pewno lata nieziemsko... pamietam kiedys na tour de slask na wyrazowie chyba dwa lata temu byla biala b2, tez mocny motor, nie jestem pewien ale z tego co pamietam tez 4.2, jak bylem druga osoba z kolej do wsiadania na fotel kierowcy to woda z chlodnicy wyparowala i byl koniec upalania... moze kiedys przezyje te emocje chocby na fotelu pasazera w tak lekkim wozie z tak mocnym silnikiem... wielkie gratki za wypuszczenia auta z garazu
Dzwiek miły dla ucha chociaz przydaloby sie jeszcze troche basu od V8:)...Ciekawe na jak dlugo starcza Ci laczki , bo jak powszechnie wiadomo Quattro+audi b2 + 4.2 V8= czesta zmiana ogumienia:)
Życze aby auto robilo caly czas swoja robote!Czyli banana na Twojej twarzy i wylupiaste oczy u innych uczestnikow ruchu drogowego <ok>
Życze aby auto robilo caly czas swoja robote!Czyli banana na Twojej twarzy i wylupiaste oczy u innych uczestnikow ruchu drogowego <ok>
- Sturmovik96
- Forum Audi 80