[B4 30v quattro] zielony avanturnik 95' by kuba2955
- IC69
- Przyjaciele
- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
"troszke"...hehe.kuba2955 pisze:coś troszke sie dzieje z autem... a tu dowód
[url=http://img571.imageshack.us/img571/6690/dsc00978e.th.jpg]Obrazek[/URL]
Uploaded with ImageShack.us
Nie bądź taki tajemniczy, więcej szczegółów poproszę.
no cóż, walcze z autem któryś dzień z kolei, wbrew pozorom troche rzeczy przy swapie nie pasuje...silnik a a4 ack...jutro przy dobrych wiatrach skoncze pod maską. i czekanie na robote elektryka...coby ogarnął wszystkie wskaźniki, ac,bc itp itd, do tego rozkodowanie immo. musze jeszcze pospawać rury katalizator-kolektor.
a podsumowując to nigdy więcej swapów :mrgreen: nie ma to wogóle sensu ekonomicznego ani czasowego...ale cóż jak sie zachciało to trzeba kończyć
a podsumowując to nigdy więcej swapów :mrgreen: nie ma to wogóle sensu ekonomicznego ani czasowego...ale cóż jak sie zachciało to trzeba kończyć
jakoś wszystko poupychałem. zostało połatac pare kabelków w środku i jak już odpali to podlączyc instalacje gazową. jak dobrze pójdzie to na dniach auto ruszy
Ostatnio zmieniony 05 lip 2011, 14:47 przez kuba2955, łącznie zmieniany 1 raz.
miałem napisac jak wrażenia wiec pisze: auto jest elastyczne, podoba mi się :mrgreen: jest cichsze od 2.6, jest czym przycisnąć , nie to że szczęke z podłogi zbierałem...ale jest fajnie i przyjemnie i mi się podoba. sterownik silnika upchnąłem za dodatkowymi wskaźnikami jakoś :shock: ogólnie te auto to już troche rzeźby ma heh. na gazie już lata, jest w fazie dostrajania. fot narazie nie ma, bo nic się nie zmieniło oprócz bałaganu pod maską
p.s.
jakby ktoś miał jakies fajne alu 16" na sprzedaż w dobrej cenie to dajcie cynka. np azev A, borbet t (?) itp.
pozdro
p.s.
jakby ktoś miał jakies fajne alu 16" na sprzedaż w dobrej cenie to dajcie cynka. np azev A, borbet t (?) itp.
pozdro
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Widziałem na własne oczy i potwierdzam - perełka! W świetnym stanie buda, środek, no i teraz także silnik Kuba przewiózł mnie jeszcze przed wystrojeniem gazu i byłem mile zaskoczony. Trudno było mi określić jak to się ma do mojego aah (przez glebe w swojej coupe są całkiem inne odczucia prędkości), ale zbierało się to bardzo ładnie. Nie raz byłem w garażu i widziałem, że konkret robota była odwalana, więc wielki brawa <ok> <hura>
Przydały by się jeszcze tylne lampy od amerykana, ale wtedy auto już nie było by takim niepozorniaczkiem
Przydały by się jeszcze tylne lampy od amerykana, ale wtedy auto już nie było by takim niepozorniaczkiem