[80 B4 2.0 ABK] by krisss. (sprzedana koledze z forum)
dzisiaj caluśki dzień bawiłęm się w regeneracje hamulców. Dwa tyle zaciski miałem zapieczone (dzwignie recznego) - zregenerowałem je sam - było pieruńsko trudno...kilka godzin walczyłem w tym jakaś godzina z zegerem w zacisku ale wkońcu się udało, złożyłem i nei widać wycieków. przyszły nowe klocki i płyn, ukłąd odpowietrzyłem ale pedał dość sporo wpada mi w podłoge na włączonym silniku. Do tego coś jakby syczy pod maską przy hamowaniu jakby serwo nieszczelne było, ale ciemność mnie zastała i nie zdąrzylem tego obadać. zrobiłem ze 20 km klocki troche się ułożyły i mysle ze bedzie ok. Najlepiej ręczny teraz trzyma - ogromna różnica w porównaniu z tym co było przed naprawą.
No ładny ci się trafił egzęplarz <ok> Jasne wnętrze i to jeszcze kubełki to wielka rzadkość ( posiadam identyczne ) i niestety o czystość trzeba dbać, ale warto :mrgreen:
Jakiś felunek by ci się przydał, ringi na zegary i ładna końcówka na tłumik (dwururka tak fi 80 nie więcej ) nie zaszkodzi, ja tak mam i polecam, nie ma w tym szczypty wiochy.
Jakiś felunek by ci się przydał, ringi na zegary i ładna końcówka na tłumik (dwururka tak fi 80 nie więcej ) nie zaszkodzi, ja tak mam i polecam, nie ma w tym szczypty wiochy.
ringi na zegary w planach...kombinowałęm by zrobić to tanszym kosztem ale ostatecznei spasowałem. Felga to ooo najszybciej na wiosne jak bede letnei kolka zakłądał. w planie mam takze zestaw odseparowany na przód...ze wszystkim to koło 5 stowek wyjdzie takze trudno powiedziec na co kasiorki starczy a na co nie :p
- Audi Sport
- Forum Audi 80
witam. Posiadam podobnz model audi tyle ze moja posiada ciemne obicie... na zdjeciach jak tak patrze to podoba mi sie strasznie to jasne, tylko problem z utrzymaniem czystosci na niej zawsze bedzie. U siebie pranko zrobic musze, fotele wymienic i zobacze co z tego bedzie ale zapraszam na moja stronke moze jakies porady
tam kolo recznego masz guzik do szyberki
widac na zdjeciach ze w silniczku tez szmatka troszke przejechales czysto aż miło popatrzec
tam kolo recznego masz guzik do szyberki
widac na zdjeciach ze w silniczku tez szmatka troszke przejechales czysto aż miło popatrzec
no nie...powiem tak: kto dba, ten ma. Ja prałem tapicerke we wrześniu i od tamtej pory ani razu nei odkurzałem auta - tylko wysypywałem piach z wycieraczki i przecierałem ją gąbką. Fotele nie brudzą się jakoś w widoczny sposób bo nei jeżdzę w brudnych ubraniach - jak już siadam w upapranych smarami ubraniach to zawsze worek na siedzenie taki jak mechanicy mają. Tapicerka drzwii...no nie smaruje rękami po welurku tylko jak chcę otworzyć drzwii no to za klamke łapie i uchwyt do zamykania...a Jak mi ktoś siada z tyłu to co chwile sie oglądam czy trzyma nogi na dywaniku /takie zboczenie mam na punkcie porządku w środku/Shutter pisze:podoba mi sie strasznie to jasne, tylko problem z utrzymaniem czystosci na niej zawsze bedzie
No dziś spełniło się moje jedno zmarzeń i przyszły nowe aluski:) nowe-używane oczywiście. 16 cali 7,5J do tego 4 oponki 205/55 R16. Wrażenia z jazdy jak i wyglądu autka wg mnie jak najbardziej na +. Jak się podoba? P.S. ..gleby nei bedzie!! bedzie nowa maglownica bo stuka, beda pomalowane zaciski bo rdze widać :p i beda nowe tarcze hamulcowe do tyłu bo też brzydkie już są i w ogóle kończą się... aha i bym zapomniał- chlapaczki tez zalozylem bo nei moglem patrzec dluzej na błoto na drzwiach i tylnym zderzaku...
fotka poglądowa i teraz dopiero widzę że kiepskiej jakości... bo to zmrok już był i telefonem robiłem. Koło weekendu wrzucę coś w lepszej rozdzielczości.
Uploaded with ImageShack.us
fotka poglądowa i teraz dopiero widzę że kiepskiej jakości... bo to zmrok już był i telefonem robiłem. Koło weekendu wrzucę coś w lepszej rozdzielczości.
Uploaded with ImageShack.us