Audi 80 B4
ROK 1994
SILNIK ABK 2,0E 115KM
Wyposażenie:
-wspomaganie
-elektryczne lusterka
-elektryczny szyberdach
-dzielona tylna kanapa
-seryjnie zielonkawe szybki i lusterka
-centralny zamek
-podłokietnik w tylnej kanapie
-regulowane siedzenia góra/dół kierowcy i pasażera
-dodatkowe liczniki/manometry
-oryginalny niemiecki hak
-...
Jestem jej właścicielem od tygodnia, jestem zwolennikiem tradycyjnego wyglądu pojazdu.
Przez tydzień udało mi się jedynie ją wypieścić kosmetycznie + zakup alufelg OZ z oponami 205 (wcześniej była na stalówkach z oryginalnymi kołpakami od Audi A4)
Na dniach dojdzie delikatne Caraudio, będę zakładał alarm, jestem w trakcie naprawy licznika km oraz mam do wymiany jakąś gumę w zawieszeniu oraz uszczelkę od kapy zaworowej po za tym wszystko działa jak należy.
Oto jej aktualne zdjęcia:
Zdjęcie z radiem, z którym zakupiłem auto
Poprzednie koła
Audi 80 B4 - moje pierwsze 4 kółka !
Audi 80 B4 - moje pierwsze 4 kółka !
Ostatnio zmieniony 24 kwie 2011, 22:54 przez bartpoz, łącznie zmieniany 1 raz.
Widzę po sobie, że czym więcej siedzę na forum to coraz więcej pomysłów chodzi mi po głowie. Wszystko zależy od funduszy, myślę o sekwencyjnej instalacji gazowej, gdyż jej spalanie mnie dosyć boli, jestem jeszcze uczniem ogólniaka, więc przy aktualnych cenach paliwa cienko widze jazdę bez instalacji. Dalsze plany to jakiś ciekawiej brzmiący wydech, bo oryginalny jest bardzo dobrze wyciszony i brzmi trochę jak odkurzacz nawet przy wyższych obrotach. Tak jak pisałem jakieś caraudio bo seryjne w desce rozdzielczej słabo gra. Mam w planie z takich drobnych innowacji założyć sterownik do otwierania drzwi z pilota. Tak po za tym wszystko gra i buczy :p chodzi jak ma chodzić. Jestem z autka zadowolony, stan jest fajny, może z biegiem czasu dojdą nowe pomysły.