[coupe quattro] rajdowanie film str. 38
nikt nie dzwoni. W ciągu 3 dni było z 800 wyświetleń strony a telefon milczy.arni pisze:i jak tam Julek, zainteresował się ktoś??
Jak się nie sprzeda do konca trwania tego ogłoszenia, to rozbieram ją w kawałki, lakieruje, i składam na nowo. Jak dobrze pójdzie to z nowym mocniejszym "serduchem" i bankowo na gwinice i z piastami na 5x112
Ostatnio zmieniony 23 kwie 2011, 18:54 przez julekF1, łącznie zmieniany 1 raz.
I dobrze! Te 12k to i tak nie jest wygórowana cena za samochód. Jak jakiś "kupiec" chce dzwonić i pierdzielić głodne teksty w stylu "na allegro kupe stoją po 5 tysi, to ja Tobie daje 6 i biorę z miejsca" to niech się puknie w głowę i spada.
O auto bardzo dbasz, na badziewiu nie składasz, więc nie ma co się szczypać z ceną.
Pozdro i życzę powodzenia w sprzedaży, właśnie za te 12 tysięcy!
O auto bardzo dbasz, na badziewiu nie składasz, więc nie ma co się szczypać z ceną.
Pozdro i życzę powodzenia w sprzedaży, właśnie za te 12 tysięcy!
Ale chyba nie z tym 4.2 pod maską w rajdzie wystartuje?
aec fajny silnik, i chyba najłatwiejszy, obok abh, do ożenienia z audi "80".
Znam gościa co załadował 3.6 z modelu V8 do audi 90 i było zajebiste. Szkoda, że w pewnym momencie "projekt" umarł, co było to się rozkręciło a reszta poszła na żyletki
aec fajny silnik, i chyba najłatwiejszy, obok abh, do ożenienia z audi "80".
Znam gościa co załadował 3.6 z modelu V8 do audi 90 i było zajebiste. Szkoda, że w pewnym momencie "projekt" umarł, co było to się rozkręciło a reszta poszła na żyletki
niestety nie zmierze bo zmieniłem zawieszenie. A JAMEXY będą na sprzedaż. Przebieg 300kmRychu82 pisze:jak tam nie ma kolejki i te -35 przednie nie miały by miejsca dla siebie gdzie znaleźć to daj znaka
PS: mógłbyś podać jaką masz teraz wysokość od osi koła do rantu błotnika bo -35 to mi na przykład niewiele mówi?
z góry dzięki
Jako, że auto jednak zostaje u mnie rozpoczęły się inwestycje:
w środę doszła dłuuuuuuuuuuugo oczekiwan paczka:
Nowiutki zestaw gwintowanego zawieszenia KW Inox Variant 1
do tego jeszcze kilka innych gadżetów:
soczewki, zestaw listw gumowych, wahacze i kilka "gumek"
i można było zacząc montaż:
tył:
przód:
i nareszcie nie ma problemów z wysokośćią na jakiej "stoi" auto lub że "dupa mogłaby być niżej" <ok>
do tego wrażenia z jazdy są niezapomniane :mrgreen:
auto teraz prezentuje się tak:
w poniedziałek zostaje tylko ustwaic geometrię :mrgreen:
P.S.
chybo101 właśnie się pochwaliłem :mrgreen:
cdn...
w środę doszła dłuuuuuuuuuuugo oczekiwan paczka:
Nowiutki zestaw gwintowanego zawieszenia KW Inox Variant 1
do tego jeszcze kilka innych gadżetów:
soczewki, zestaw listw gumowych, wahacze i kilka "gumek"
i można było zacząc montaż:
tył:
przód:
i nareszcie nie ma problemów z wysokośćią na jakiej "stoi" auto lub że "dupa mogłaby być niżej" <ok>
do tego wrażenia z jazdy są niezapomniane :mrgreen:
auto teraz prezentuje się tak:
w poniedziałek zostaje tylko ustwaic geometrię :mrgreen:
P.S.
chybo101 właśnie się pochwaliłem :mrgreen:
cdn...
Ostatnio zmieniony 14 maja 2011, 23:13 przez julekF1, łącznie zmieniany 2 razy.