[Audi 80 B3 87' 1,6 D] KONIEC!
Kup dystanse i po sprawie jak Cie to urządza coś w tym stylu
http://allegro.pl/dystanse-przykrecane- ... 84012.html
http://allegro.pl/dystanse-przykrecane- ... 84012.html
Daaaaawno mnie tu nie było a dzieje się!
Zaczęło się od tego, że Audi nie dało rady przejść przeglądu, no to jedziem <ok>
Nowe bębny z tyłu, okładziny, sprężyny w bębnach, linki ręcznego, cylinderki i łapa trzyma jak należy
Wymieniłem także pompę sprzęgła - najpierw kupiłem zestaw naprawczy do swojej - wciągało mi pedał a odpowietrzanie nic nie dawało. Rozebrałem a tu sprężyna pęknięta i dooopa z regeneracji. Kupiłem więc nowy zamiennik. Działa jak należy.
I teraz stoi biedna ze zrobionym sprzęgłem i hamulcami i czeka :mrgreen:
Na co czeka? Hmmm... patrzę na nią po zimie... tu rdza, tu purchle, tu lakier pęknięty, klapa tylna, błotnik i drzwi tylne różowe... Tak nie może być :evil:
W sobotę audi idzie do lakiernika. Malowanie tego co potrzeba + zderzaki strukturą na czarno + progi i co się da.
Na dniach wskoczy końcówka tłumika z nierdzewki zagięta w dół, bo w tamte wakacje wspaniałomyślnie obciąłem ori i założyłem badziewną końcówkę... Wynik? Klapa cały czas jest w sadzy, chyba trzeba dawkę zmniejszyć też.
Na tył wskoczą kierunki z b4 avanta no i gdzieś za miesiąc... dwa... Alusy <ok>
Jutro dodam foty jak to tragicznie wygląda. Pozdro
Zaczęło się od tego, że Audi nie dało rady przejść przeglądu, no to jedziem <ok>
Nowe bębny z tyłu, okładziny, sprężyny w bębnach, linki ręcznego, cylinderki i łapa trzyma jak należy
Wymieniłem także pompę sprzęgła - najpierw kupiłem zestaw naprawczy do swojej - wciągało mi pedał a odpowietrzanie nic nie dawało. Rozebrałem a tu sprężyna pęknięta i dooopa z regeneracji. Kupiłem więc nowy zamiennik. Działa jak należy.
I teraz stoi biedna ze zrobionym sprzęgłem i hamulcami i czeka :mrgreen:
Na co czeka? Hmmm... patrzę na nią po zimie... tu rdza, tu purchle, tu lakier pęknięty, klapa tylna, błotnik i drzwi tylne różowe... Tak nie może być :evil:
W sobotę audi idzie do lakiernika. Malowanie tego co potrzeba + zderzaki strukturą na czarno + progi i co się da.
Na dniach wskoczy końcówka tłumika z nierdzewki zagięta w dół, bo w tamte wakacje wspaniałomyślnie obciąłem ori i założyłem badziewną końcówkę... Wynik? Klapa cały czas jest w sadzy, chyba trzeba dawkę zmniejszyć też.
Na tył wskoczą kierunki z b4 avanta no i gdzieś za miesiąc... dwa... Alusy <ok>
Jutro dodam foty jak to tragicznie wygląda. Pozdro
- Wino
- Forum Audi 80
- Imię: Wino
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Co do tego zamiennika to też taki kupiłem do swojej poprzedniej 80 i wytrzymał tylko rok oczywiście mam nadzieje że u ciebie wytrzyma dłużej ale może jednak lepiej było by kupić używkę i ją zregenerować gdy już miałeś zestaw naprawczy.McCoob pisze:Wymieniłem także pompę sprzęgła - najpierw kupiłem zestaw naprawczy do swojej - wciągało mi pedał a odpowietrzanie nic nie dawało. Rozebrałem a tu sprężyna pęknięta i dooopa z regeneracji. Kupiłem więc nowy zamiennik. Działa jak należy.