[Typ89 1,8S]Kamei. Nakładka grila Votex str.84
Detale hehehe:
- oznaczenia położenia klapek od nawiewu (takie jak w B4 standardowo były) i szły tylko do 1988 takie
- rygielki z Procon Ten (tu dzięki dla Audi Sport bo mi jednej brakowało heheh)
- miałem jeszcze kierownice 4ro ramienna przedliftową (taka bardziej kwadratowa była od tych późniejszych, kółka na środku też trochę inaczej wyprofilowane były)
- rączki były z lampkami okrągłymi
- o tapicerce to już nie mówię bo były jasne kolory tapicerek i deski też były w kolorze, tak samo bagażnik miał tapicerkę w kolorze i często koło zapasowe na podłodze.
Ja chce rączki, jasną tapicerke i brakuje mi oznaczeń położenia klapek na środkowe nawiewy. Bo zegary z ramkami to chyba w każdej b3 takie same były.
- oznaczenia położenia klapek od nawiewu (takie jak w B4 standardowo były) i szły tylko do 1988 takie
- rygielki z Procon Ten (tu dzięki dla Audi Sport bo mi jednej brakowało heheh)
- miałem jeszcze kierownice 4ro ramienna przedliftową (taka bardziej kwadratowa była od tych późniejszych, kółka na środku też trochę inaczej wyprofilowane były)
- rączki były z lampkami okrągłymi
- o tapicerce to już nie mówię bo były jasne kolory tapicerek i deski też były w kolorze, tak samo bagażnik miał tapicerkę w kolorze i często koło zapasowe na podłodze.
Ja chce rączki, jasną tapicerke i brakuje mi oznaczeń położenia klapek na środkowe nawiewy. Bo zegary z ramkami to chyba w każdej b3 takie same były.
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Cóż, ja mam fabrycznie rygielki z literką P a koło drążka zmiany biegów jest nalepka Procon-Ten
Tak więc rygielki to nie oznacza że auto ma Procon-Ten bo on nie ma żadnego związku z zamkiem i drzwiami, takie rygielki mają B3ki z fabrycznym centralnym zamkiem, który jest pneumatyczny
Po prostu P jak Pneumatic <ok>
Tak więc rygielki to nie oznacza że auto ma Procon-Ten bo on nie ma żadnego związku z zamkiem i drzwiami, takie rygielki mają B3ki z fabrycznym centralnym zamkiem, który jest pneumatyczny
Po prostu P jak Pneumatic <ok>
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Kiedyś trzeba takie cuś kupić. A to by się akurat dało nadciągnać, bo autko wyjechało z fabryki w połowie lutego 89r. i nie ma tam żadnej części z tego roku same z 88 Czyli będzie nadal jak fabryka nakazuje <ok>GerB3 pisze:- oznaczenia położenia klapek od nawiewu (takie jak w B4 standardowo były) i szły tylko do 1988 takie
Najwięcej jest z 1990 i 1991. Z 1989r. jest znacznie mniej nie wspomnę już o 1986-1988r.GerB3 pisze:najwięcej jest chyba z 1989 i 1990
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2011, 19:03 przez Audi Sport, łącznie zmieniany 1 raz.
Dobry pomysł, ale nie wiem czy odpiszą, bardziej do tego Audi Tradition bo oni się takimi gratami starymi zajmują, w normalnej siedzibie to nie bedą wiedzieli tylko wyślą reklamę nowej A3 :mrgreen:wujo1 pisze:Może byśmy zrobili oficjalną listę z pytaniami i wysyłali do głównej siedziby audi żeby dostać Odp .
Roleta fajna sprawa, dywaniki bedą po następnej wyprawie na złom <ok>
no można i tam i tu , założyć w dziale klubowym temat i zbierać np przez miesiąc czasu pytania potem ktoś kto umiał by to wysłać i ogarnąć . <ok>GerB3 pisze:wujo1 napisał/a:
Może byśmy zrobili oficjalną listę z pytaniami i wysyłali do głównej siedziby audi żeby dostać Odp .
Dobry pomysł, ale nie wiem czy odpiszą, bardziej do tego Audi Tradition bo oni się takimi gratami starymi zajmują, w normalnej siedzibie to nie bedą wiedzieli tylko wyślą reklamę nowej A3 :mrgreen:
Do B4 z 94 w górę , nie mają dywanikówGerB3 pisze: dywaniki bedą po następnej wyprawie na złom <ok>
Audi Sport, po prostu mój wujek ma audi b4 z 93r i ma dywaniki w paski nie wiem jak ci to opisać i nie mam zdjęć muszę kiedyś zrobić foto dywaników wujka , a widziałem parę zdjęć i audic po 94r i miały dywaniki takie jak dywan jak tu na fotce
http://img685.imageshack.us/i/tpc7wwbm0 ... ezj5r.jpg/
Edit chwila mam fotę jakie ma mój wujek dywaniki
http://img33.imageshack.us/i/img1547w.jpg/
http://img685.imageshack.us/i/tpc7wwbm0 ... ezj5r.jpg/
Edit chwila mam fotę jakie ma mój wujek dywaniki
http://img33.imageshack.us/i/img1547w.jpg/
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2011, 19:41 przez wujo1, łącznie zmieniany 1 raz.