[b4 2.3 NG cabrio] jak mozna takiego autka nie kochac :D
- Brylantoos
- Forum Audi 80
kolejny filmik :] tym razem dźwięk
2.3 5CYL
prawda ze piekne brzmienie i to na seryjnym wydechu jedynie koncowka wspawana 8-)
2.3 5CYL
prawda ze piekne brzmienie i to na seryjnym wydechu jedynie koncowka wspawana 8-)
Zastanawiam się ile może palić taki silnik gaziku
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3284992
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3284992
zalezy przy jakiej nodze ale jezeli moje przy 70km/h na 5 biegu pali 9l na 100 to mysle ze te góra 12 gazu a tak na marginesie jaki tam był wtrysk mechaniczny?? bo jak tak to cos mi tu nie gra ;] słyszalem wiele na temat mechanicznego wtrysku i gazu hmm moze ma ktos jakies inne zdanie i sie podzieli :?:
ale ja tam wole benzyne 8-)
ale ja tam wole benzyne 8-)
Gratuluję gustu, tylko gazu nie montuj bo silnik 2.3 NG tego nie lubi, jak chcesz klimę to napisz pw to wyjasnię gdzie można dostać, super fura, ładniejsza od mojej, ale jutro drewno zakładam to się wyrówna
[ Dodano: 2007-08-27, 23:35 ]
i jeszcze jedno, pali 12-13 bo tym autem 70 się nie jeździ, poza tym przy cabrio kto patrzy na paliwo?
[ Dodano: 2007-08-27, 23:35 ]
i jeszcze jedno, pali 12-13 bo tym autem 70 się nie jeździ, poza tym przy cabrio kto patrzy na paliwo?
-
- Moderator
- Imię: Michał
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
:roll: wpierw negatyw w postaci bezpieczenstwa w twoim samochodzie, pasow z tylu nie mieli a ty musisz sie chyba podszkolic z pozycji za kierownica bo nie dosyc ze masz lezanke z fotela zrobiona to jeszcze rece na kierownicy trzymasz w dziwny sposob jedna na 12tej druga na 6tej...nie zebym sie czepial bo mnie to wsioryba jak kto jezdzi ale skoro dolaczyles do klubu i sie chwalisz swoim piekniutkim cabrio (to jest bez ironii) to przyjmij to jako cenna uwage kolegi z klubu ktory przezyl wypadek m.in dlatego ze zawsze dla mnie najwazniejsza byla pozycja za kierownica...
:mrgreen: autko i kobietki slicznusie, jakbym mial cabrio tez bym sie lansowal... ale to juz niedlugo - poza tym mlodosc od was bije na tym filmiku wiec aby nie bylo tragedii pewnego pieknego dnia podczas wypadu za miasto wez sobie do serca moja uwage...
Pozdrawiam Michal
:mrgreen: autko i kobietki slicznusie, jakbym mial cabrio tez bym sie lansowal... ale to juz niedlugo - poza tym mlodosc od was bije na tym filmiku wiec aby nie bylo tragedii pewnego pieknego dnia podczas wypadu za miasto wez sobie do serca moja uwage...
Pozdrawiam Michal