Sprzedane
Funkiel newki nie śmigane Też jestem ciekaw efektu. Wylądują na aucie pewnie w przyszłym tygodniu, zaraz jak odbiorę autko od lakiernika 8-)Tighe pisze:Nówki? Zobaczmy jak to będzie <ok> wrzucaj, wrzucaj Wbij tam na gg kiedyś :mrgreen:
Nie marudź Nabieram rozpędu... Może jeszcze się coś w tym roku ukociNiki20 pisze:No w końcu :!:
Ostatnio mi kumpel z pracy mówi:Jjakim cudem Ty jeździsz po Rzeszowie jak widziałem Cię tu w Krośnie 8-)Metal pisze:Tak już ch.. :mrgreen: siostra bliźniaczka się zbliża <ok>
Miałem czekać do przyszłego tygodnia ale tak jak Metal powiedział - nie wytrzymałem
Dzisiaj moja audiola zbliżyła się do matki ziemi o 40mm :mrgreen: Na razie zrobiony tylko przód ale podoba mi się efekt klina :mrgreen:
Różnica wyglądzie na żywo jest niesamowita. W prowadzeniu, twardości itp nie zauważyłem żadnych różnic. Trzeba będzie się tylko przyzwyczaić i nie podjeżdżać pod sam krawężnik przy parkowaniu 8-)
na razie kilka shotów tak na szybko - żeby się pochwalić :mrgreen:
Dzisiaj moja audiola zbliżyła się do matki ziemi o 40mm :mrgreen: Na razie zrobiony tylko przód ale podoba mi się efekt klina :mrgreen:
Różnica wyglądzie na żywo jest niesamowita. W prowadzeniu, twardości itp nie zauważyłem żadnych różnic. Trzeba będzie się tylko przyzwyczaić i nie podjeżdżać pod sam krawężnik przy parkowaniu 8-)
na razie kilka shotów tak na szybko - żeby się pochwalić :mrgreen:
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 6A