audi achtzig avant by dydo, powrót do przeszłosci.
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Kolczat, wiem hehehe
Ale wiesz. Jako współorganizator zlotu zalatany byłem z organizacją i nie było kiedy oddzwonić a potem ty zajęty panią Anią z baru byłeś <rotfl2> <rotfl2> <rotfl2>
Poza tym i Jugo mnie na PW o tą ramkę męczył ale przed samym zlotem nie miałem kiedy zamknąć sprawy a świstak mówił mi na zlocie że to o tą samą ramkę się pewnie rozchodzi hehehehe <rotfl2>
Ale wiesz. Jako współorganizator zlotu zalatany byłem z organizacją i nie było kiedy oddzwonić a potem ty zajęty panią Anią z baru byłeś <rotfl2> <rotfl2> <rotfl2>
Poza tym i Jugo mnie na PW o tą ramkę męczył ale przed samym zlotem nie miałem kiedy zamknąć sprawy a świstak mówił mi na zlocie że to o tą samą ramkę się pewnie rozchodzi hehehehe <rotfl2>
Lucazzz, mysle o tym juz od dłuzszego czasu... zobaczymy co bedzie, jesli bede sciemniał to wszystkie jednakowo razem z przednimiLucazzz pisze:dydo, widze ze sie przymierzasz do sciemnienia szybek....
wypadało w koncu listwy na drzwiach pomalowac w kolor teraz jeszcze kalmki zostały ale to w poźniejszym terminie...
[center] [/center] [center] [/center]
lustra leza juz w kolorze od stycznia na fotleu w pokoju, lecz nie umie złamac lewego :evil: nie wiem czy ktos go przykleił czy jaki ch... :shock:eSPe pisze:dydo85 napisał/a:
teraz jeszcze kalmki zostały
i lustra
Audi88, <ok>
Kolczat, zastanawiam sie nad tym odkąd auto kupiłem jak widac nie spieszy mi sie
gornik, zostały mi klami jeszcze, nie wiem czy ktos jeszcze ma na forum climatronic w TDi ale ciesze sie ze Ci sie podoba bo mi bardzo