[Typ89 1,8S]Kamei. Nakładka grila Votex str.84
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Co Ty, oni kazali sobie dopłacać za schowek na kasety a co dopiero Procon Ten dawać :mrgreen: Ale od któregoś roku, chyba właśnie tego magicznego 1989 faktycznie szło to seryjnie. Ja nie mampawelrybak15 pisze:a Procon-Ten to chyba seryjne wyposażenie w każdej B3 <ok>
Przejrzałem VIN według tego co pisze u nas na stronie i wychodzi ze auto faktycznie jest z roku modelowego 1989 ale zostało wyprodukowane w 12/1988 wiec oznaczenie na silniku by się zgadzało <ok>
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Dlatego 80kę nazywali Volkswagenem w cenie MercedesaApocalipto pisze:Ja mam z końca produkcji B3 i u mnie nic niebyło, nawet instalacji pod przednie głośniki od radia a tym bardziej procon ten
Ważył ktoś kiedyś swoją B3 ? Ta waga podawana w katalogach i dowodzie 1050 kg to waga z pełnym zbiornikiem paliwa? Ile mogła ważyć taka B3 1,8 lub 2,0 z full wyposażeniem ?
Takie szpule są do kupienia za 200zł w dobrym stanie zamiast tych co mam teraz- opłaca się czy nie?
http://cgi.ebay.de/Audi-Alufelgen-80-90 ... 415673db51
http://cgi.ebay.de/Audi-Alufelgen-80-90 ... 415673db51
chodzi mi żeby do takiego stanu doprowadzić je
odłożyć kasy i zainwestować w gwint , zapodać zderzak pod halogeny i halogeny żółte zapodać , do tego bagażnik na dach , felga i w dół audi spuścić i będzie git dać parę fajnych naklejek np na zderzaku te różowe serduszko , zrobić profesjonalną polerkę lakieru , lampy tylne i kierunki papierem 2000 na mokro i spolerować i będziesz miał zajebi... samochód z akcentami Cult Style aaa możesz do środka zapodać te lampki oczywiście tego starego typu jak były w B3 i C3 .Jak gerb przyznaj może być ciekawie <cieszy>
odłożyć kasy i zainwestować w gwint , zapodać zderzak pod halogeny i halogeny żółte zapodać , do tego bagażnik na dach , felga i w dół audi spuścić i będzie git dać parę fajnych naklejek np na zderzaku te różowe serduszko , zrobić profesjonalną polerkę lakieru , lampy tylne i kierunki papierem 2000 na mokro i spolerować i będziesz miał zajebi... samochód z akcentami Cult Style aaa możesz do środka zapodać te lampki oczywiście tego starego typu jak były w B3 i C3 .Jak gerb przyznaj może być ciekawie <cieszy>
No coś tam robię w kierunku Culta bo mnie to kręci ale to jeszcze długa droga, auta i tak nie sprzedam w najbliższym dziesiecioleciu to spokojnie <ok>
14ki zostaną albo na alusach albo na ori kołpakach, na razie muszę do końca zrobić porządek z nadwoziem i wnętrzem. Pod maską wyczyściłem już 50% komory, ale i tak dużo roboty przede mną, jutro zrobie foto tego co pod maską mam heheh. Nie mogę znaleźć kwasówki 60mm na wydech, jak będę miał to wlatuje zamiast tej wiadro podobnej końcówki co teraz jest, dałem wszystkie znaczki na klape jedynie chce zrobić jeden wieś tuning i zamiast 1,8S dać 1,8E
14ki zostaną albo na alusach albo na ori kołpakach, na razie muszę do końca zrobić porządek z nadwoziem i wnętrzem. Pod maską wyczyściłem już 50% komory, ale i tak dużo roboty przede mną, jutro zrobie foto tego co pod maską mam heheh. Nie mogę znaleźć kwasówki 60mm na wydech, jak będę miał to wlatuje zamiast tej wiadro podobnej końcówki co teraz jest, dałem wszystkie znaczki na klape jedynie chce zrobić jeden wieś tuning i zamiast 1,8S dać 1,8E