[b4 2.3 NG cabrio] jak mozna takiego autka nie kochac :D
ja mysle ze na wiosne bedzie wyszykowane :mrgreen: a co do akustyki to jestem pod wrażeniem bo mam tylko dwa glosniki narazie z tyłu na wzmacniaczu 70 RMS glosniki POWER BASS graja czysto i bardzo fajny basik jestem bardzo zadowolony jestem tylko ciekaw co bedzie jak wrzuce do drzwi jeszcze po dwa takie same plus gwizdki w podszybiu powinno grac elegancko :mrgreen:KORU pisze:Nom bardzo fajne Cabrio a to jak wieje po glowie to sprobuj jeszcze fotel obnizyc w dol na max. Zamierzam przesiasc sie na taki model ale koloru srebrnego z silnikiem minimum 2.3 5 cylindrow lub wiekszym Najlepiej to w sloneczna pogode jezdzic w czapce z daszkiem co by nie grzalo i nie wialo tak po glowie. Audi Cabrio gdy stoi zaparkowane to najlepiej zostawic je z opuszczonymi szybami. Wyglada wtedy zabojczo pieknie. Nawet dobrze slychac muzyke w radio podczas jazdy
[ Dodano: 2007-08-29, 18:25 ]
nie chciał bys widziec poprzedniej haha ta jest tylko tak na razie byle by wygladalo w zime bede go przerabial od przodu po tył wszystko na wzór cabrio '98 czy sie uda obyzserty pisze:Mi tylko końcówka wydechu nie pasuje.
Pozdrawiam
[ Dodano: 2007-08-29, 18:27 ]
Pamietam pamietam Veter ppodjedz kiedy Twoja niunia to ja sobie oblukamVeter pisze:Siemka valmont gadalem z Toba na Marcelu w rybniku w ogole czesto cie tam widze przy solarium moze z laska jestes jak znowu bede jechal do swojej kobiety to zagadam pozdro a ta audiczka jadniejsza na zywo !! szerokosci kolego pozdro zapraszam do mnie
Pozdro 8-)
to cabrio chyba haharafi pisze:super qpeta i fajny motorek
[ Dodano: 2007-08-30, 23:38 ]
dodaje trzy nowe fotki
i krótki filmik
5700 obr.
- Brother_red
- Forum Audi 80
bardzo ładne cabrio
z tego co wiem to mechaniczny wtrysk jest bardzo kłopotliwy jeśli chodzi o gaz, coś tam często wysiada, jakaś mębranka. trzeba często na benzynie jeździć żeby to nie padało.
mam na myśli mechaniczny wtrysk w motorach 2.0 montowanych np w modelach B3, ale chyba w motorach o innej pojemności z mechanicznym wtryskiem też są problemy
pozdrawiam
z tego co wiem to mechaniczny wtrysk jest bardzo kłopotliwy jeśli chodzi o gaz, coś tam często wysiada, jakaś mębranka. trzeba często na benzynie jeździć żeby to nie padało.
mam na myśli mechaniczny wtrysk w motorach 2.0 montowanych np w modelach B3, ale chyba w motorach o innej pojemności z mechanicznym wtryskiem też są problemy
pozdrawiam