Audi 90 B3 SB - 10mm na pokładzie
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
No cóż, dobrać kolor nie jest łatwo, ale lakiernicy którzy lakierowali mi we wrześniu zeszłego roku listwę podreflektorową, drzwi prawe przód a także błotniki przód dobrali kolor naprawde idealnie, tak więc jest to jednak możliwe. Co do minimalizacji różnicy kolorów, to zastanawiam się nad jakimś dobrym woskiem koloryzującym, może ktoś coś polecić ?
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Cóż, malowane będą te elementy które nie pasują kolorem do reszty auta. Dzięki pomocy pewnej osoby z tego forum auto odzyska blask, ale prawdopodobnie dopiero pod koniec czerwca :evil:
Jak wszystko się powiedzie to napiszę co i jak, ale ta wpadka opóźni znowu realizację projektu Audi 90 Turbo D :roll:
Kurrna, miała być na początek lata mocna pompa 10mm, a będzie co innego, jak zwykle pod górkę <mur>
Jak wszystko się powiedzie to napiszę co i jak, ale ta wpadka opóźni znowu realizację projektu Audi 90 Turbo D :roll:
Kurrna, miała być na początek lata mocna pompa 10mm, a będzie co innego, jak zwykle pod górkę <mur>
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Niestety na reklamację jest za późno :evil:
Ten lakier ma już prawie rok (we wrześniu minie dokładnie rok), umieszane było pół litra, a użyte tylko trochę przy okazji zwalczania rdzy i było cieniowane, dlatego nie wyglądało to strasznie, tutaj natomiast polakierowałem całe drzwi tym samym lakierem i wyszła taka masakra :shock:
Ten lakier ma już prawie rok (we wrześniu minie dokładnie rok), umieszane było pół litra, a użyte tylko trochę przy okazji zwalczania rdzy i było cieniowane, dlatego nie wyglądało to strasznie, tutaj natomiast polakierowałem całe drzwi tym samym lakierem i wyszła taka masakra :shock:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt: