[B3 1Z] Moja czarnulka, to już koniec :( / 66
- trepek
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
W opisie filmu jest błąd, mam doładowanie 0.7 bara. Nie wiem do ilu mi idzie, nie katuje pompy z wysoką falą i mocnymi sprężynami :mrgreen: 10mm pompa 10mm pompie nie równa jest. Do 7000 obr nie wiem czy by mi się pompa zakręciła, za duże obciążenie by było między wałkami-falą-głównymi sprężynami w pompie.Ładnie idzie do ilu ci kreci po gov modzie
Dziękuję, jest mi niezmiernie miło. Nie wiedziałem, że takiego kopa dostanie. Prawdę mówiąc, robiąc gov moda chodziło mi o większą elastyczność przy niskich obrotach bo pompa z Cromy miała swoje animozje i dość dziwnie przyśpieszała. Na szczęście gov mod pomógł a efektem ubocznym jest, jak mi znajomy powiedział, moc ok 115-120KM. Ten sprint był tak naprawdę moim pierwszym sprintem, kiedy chciałem zobaczyć jak autko idzie. Na filmiku widać, że mogłem go jeszcze przytrzymać na 3 biegu, urwałbym jeszcze z 0.5s do 1s na przyśpieszeniu. Za szybko 4 wbiłem.Ładnie, pierwszy raz klekota pochwale na forum
Biorę lewą dłoń, chwytam telefon między kciuka a palec wskazujący, pozostałymi palcami staram się kierownice trzymać :mrgreen:GerB3 pisze:Głupie pytanie, ale jak mocujesz aparat żeby sie nie ruszał ? Sam bym film sklecił ale nie myślałem narazie jak go zamocowac.
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- trepek
- Forum Audi 80
Sam widzisz, 10s do setki w sprincie dla starego diesla to nie przelewki. Troszkę gorszego sprinta ma 115KM AAD w b3. A jeszcze zapasy mocy są: doładowanie spokojnie mogę podciągnąć do 1bar, sądzę że można w wyższych partiach ciutkę zwiększyć dawkę paliwa. Do tego wtryski mam słabe bo od zwykłego wolnossaka, jak trafią 155-160 bar to jeszcze z 5KM za free dojdzie i -0.5l w spalaniu.tomekk666 pisze:"gdy benzyna oddycha to diesel zdycha"
Sądzę, że bez szkody dla motorowni można uzyskać moc, która pozwoli zostawiać NG w 90'tkach w tyle.
- trepek
- Forum Audi 80
Myślałem, ale przedni słupek sobie zostawiam na tweetery :mrgreen:Math11 pisze:A może by tak go w słupek wkomponować :?: Myślałeś nad tym?trepek pisze:Myślałem aby go zamontować w środkowej kratce ale jakoś ergonomia by była kiepska. Teraz jest "pod okiem".
Byłoby nawet tak "profesjonalnie" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: