Audi 90 B3 SB - 10mm na pokładzie
Rozne rzeczy widzialem ale to mi wyglada na calkowita wtope lakiernika, przeciez on juz w kubku musial widziec, ze to nie jest ten kolor :shock: W ogole to on przykladal jakas fiszke do auta? Jesli masz problem z lakierem to przeslij mi klapke lub jak masz blisko to podjedz cos sie dobierze Dla porownania lakier ktory dobieralem sam w 10 minut plus mieszanie przez mojego kolege...
Nie wiem co bym zrobił jakbym zobaczył efekt koncowy swojej pracy :roll:
Mniejmy nadzieje, że ogarniesz ta różnice kolorów jakoś, tylko tak się zastanawiam jak :shock:
A co do tego, że zawsze coś wyjdzie i tzreba inne odłożyć; zdarza się tak bardzo często niestety.
Poza tą ostatnią wpadką masz naprawdę bardzo ładne seryjne B3 <ok>
Mniejmy nadzieje, że ogarniesz ta różnice kolorów jakoś, tylko tak się zastanawiam jak :shock:
A co do tego, że zawsze coś wyjdzie i tzreba inne odłożyć; zdarza się tak bardzo często niestety.
Poza tą ostatnią wpadką masz naprawdę bardzo ładne seryjne B3 <ok>
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Górnik dzięki za informacje.
Chybo ma chyba rację
Wklepałem w google kod LY7V i wyskoczył mi ten oto pasek http://vagdrivers.net/forums/index.php? ... 17933&st=0 fotki zbyt miarodajne nie są, ale to chyba ten kolor który mam na drzwiach :roll:
Chybo ma chyba rację
Wklepałem w google kod LY7V i wyskoczył mi ten oto pasek http://vagdrivers.net/forums/index.php? ... 17933&st=0 fotki zbyt miarodajne nie są, ale to chyba ten kolor który mam na drzwiach :roll:
No co, dostał dzwona w drzwi i wymienił
A tak na poważnie, to trochę kupowato to wygląda, trzymam kciuki, żeby wróciło "do normy".
Czterdziestolatek miał bardzo podobną do twojej, i ten dźwięk "tyr tyr tyr tyr"
A tak na poważnie, to trochę kupowato to wygląda, trzymam kciuki, żeby wróciło "do normy".
Moje Audi wygląda jeszcze gorzej, a nie wstydzę się nim jeździć w Polskę.Math11 pisze:Ojej to ja bym nawet nie wyjeżdżał samochodem z garażu bo wstyd
Czterdziestolatek miał bardzo podobną do twojej, i ten dźwięk "tyr tyr tyr tyr"
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Marcin_89, Faktycznie :shock:
Inżynier Karwowski śmigał takim samym B3 1,6 Turbo D jak moje, taki sam kolor, ten sam spoiler co moja miała (i będzie znowu mieć), doły drzwi oklejone folią po prostu identyko Audi jak moje
Pamiętam jeszcze za dzieciaka lubiłem oglądać ten serial właśnie ze względu na Audi identyczne jak to które teraz mam, a wtedy jeździł nim mój ojciec
Jednak mam słabawą pamięć, bo mylnie pamiętałem że on miał jakiegoś benzyniaka, a tu proszę, niespodzianka, bo Dieselek :mrgreen:
Dzięki za przypomnienie tego serialu
Inżynier Karwowski śmigał takim samym B3 1,6 Turbo D jak moje, taki sam kolor, ten sam spoiler co moja miała (i będzie znowu mieć), doły drzwi oklejone folią po prostu identyko Audi jak moje
Pamiętam jeszcze za dzieciaka lubiłem oglądać ten serial właśnie ze względu na Audi identyczne jak to które teraz mam, a wtedy jeździł nim mój ojciec
Jednak mam słabawą pamięć, bo mylnie pamiętałem że on miał jakiegoś benzyniaka, a tu proszę, niespodzianka, bo Dieselek :mrgreen:
Dzięki za przypomnienie tego serialu