Może właśnie Twoje :mrgreen: Przyznaj sie że urzyczyłeś wtedy na potrzeby filmu swoją Audiczke <ok> <ok>pawelrybak15 pisze:taki sam kolor, ten sam spoiler co moja miała (i będzie znowu mieć), doły drzwi oklejone folią po prostu identyko Audi jak moje
Audi 90 B3 SB - 10mm na pokładzie
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Niestety nie :mrgreen:
Moje Audi niestety ma zupełnie inną i nie tak szczęsliwą historię
Sprowadzona do Polski z niemiec dawno, dawno temu, tam zaliczyła boom którego skutki widać do dziś jak patrzy się na nią z bliska Całe szczęście że naprawiona jest na tyle dobrze że jeździ prosto i jest bezpieczna. W Polsce przed trafieniem do mojej rodziny miała jednego albo 2 właścicieli o ile dobrze pamiętam :roll:
Moje Audi niestety ma zupełnie inną i nie tak szczęsliwą historię
Sprowadzona do Polski z niemiec dawno, dawno temu, tam zaliczyła boom którego skutki widać do dziś jak patrzy się na nią z bliska Całe szczęście że naprawiona jest na tyle dobrze że jeździ prosto i jest bezpieczna. W Polsce przed trafieniem do mojej rodziny miała jednego albo 2 właścicieli o ile dobrze pamiętam :roll:
Na zdjeciach nie widać, a tutaj znaczna większość aut miała jakieś przygody, u mnie tez była bita z lewej strony ale da się auto zrobić tak ze tego nie widać.pawelrybak15 pisze:tam zaliczyła boom którego skutki widać do dziś jak patrzy się na nią z bliska
Szkoda że z drzwiami Ci nie wyszło, wiem ze działałbyś dalej a tak to znowu koszta, ale powoli do przodu i będzie dobrze
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
hm wlasnie mi sie cos przypomnialo
pawelrybak15, mam, a raczej mialem ten sam kod lakieru co ty i kiedys chcialem cos zapeciac na aucie, polecialem do sklepu podalem kod i oni kurna olek daja mi ciemny, wiec ide w inne miejsce i to samo, byc moze jak z fabryki wyjezdzaly nasze autka byl ich inny odcien i teraz nam troche wyplowialy, z czerwonym sie tak np dzieje
pawelrybak15, mam, a raczej mialem ten sam kod lakieru co ty i kiedys chcialem cos zapeciac na aucie, polecialem do sklepu podalem kod i oni kurna olek daja mi ciemny, wiec ide w inne miejsce i to samo, byc moze jak z fabryki wyjezdzaly nasze autka byl ich inny odcien i teraz nam troche wyplowialy, z czerwonym sie tak np dzieje
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
No to skoro domagasz się faktów no to proszę bardzo <ok>Tighe pisze:Fakty i <aparat> panie, a nie słowa, prosimy
Dzięki uprzejmości kolegi Szara80tkaTDI w najbliższym czasie pojawi się elektryczna regulacja zasięgu świateł, prócz tego przekaźnik kontroli przednich świateł do modułu Auto Check, a także ori znaczek Audi 90 na deskę rozdzielczą
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
https://audi80.pl/b3-b4-instrukcja-o ... htm#609801 nie jest to skan ale fotki, lecz dobre i to
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt: