audi achtzig avant by dydo, powrót do przeszłosci.
klamki beda w swoim czasie, jak masz do niego linka to zapodajNiki20 pisze:ma, ma Czerwony avant
Dydo klamki jak jeszcze maźniesz to będzie extra
sagem, niby sie trzymie serce, lecz bardzo jechac nie chce ja wiem ze to tylko 1Z no ale...
a wczoraj musilem jedna listwe zerwac bo nie dopatrzylem i nakleilem ja za blisko... no i przy otwraciu drzwi odpadła :evil:
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Do Olsztyna jak AGMA przyjechała i robiła nam grupowe hamowanie to wyniki wyszły bardzo zaskakujące.
Właściciele diesli zjeżdżali z rolek z bananem. lowslowowi z zetora 90KM wyszło 111KM :shock: :shock: :shock:
sycko z serii 110KM wypluło 117KM więc diesle się trzymają nieźle.
I to bez żadnych programów.
Pan z AGMY mówił że diesle mają wpisywane najczęściej za niskie moce i nie tracą jej tak z czasem jak benzyny jeżeli są oczywiście zadbane.
W tym temacie jest podsumowanie z hamowania naszych klubowych (regionalnych) autek:
https://audi80.pl/iii-edycja-grupowe ... t54492.htm
Właściciele diesli zjeżdżali z rolek z bananem. lowslowowi z zetora 90KM wyszło 111KM :shock: :shock: :shock:
sycko z serii 110KM wypluło 117KM więc diesle się trzymają nieźle.
I to bez żadnych programów.
Pan z AGMY mówił że diesle mają wpisywane najczęściej za niskie moce i nie tracą jej tak z czasem jak benzyny jeżeli są oczywiście zadbane.
W tym temacie jest podsumowanie z hamowania naszych klubowych (regionalnych) autek:
https://audi80.pl/iii-edycja-grupowe ... t54492.htm
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
dydo85, dziekówa za ramkę klimatronika.
Dotarła cała i zdrowa skrzętnie zapakowana.
<hura>
Dotarła cała i zdrowa skrzętnie zapakowana.
<hura>
Ostatnio zmieniony 13 maja 2011, 08:16 przez eSPe, łącznie zmieniany 1 raz.