Audi 80 B4 RS2 Look by Żeton TDI SPRZEDAM CAŁA lub CZESCI
przymiarka kolejnej felgi i myślę ze tym razem to będzie to fotki robione po ciemku i można mieć mieszane uczucia ale jak dla mnie jest ok na żywca o wiele lepiej się prezentują dodam ze mam je na miejscu i są na sprzedasz tak wiec chyba zagoszczą u mnie w aucie
Keskin KT-3 4x9J 16" et 25 opona 215/40
Jak by kto chciał to moje S-line na sprzedasz
Keskin KT-3 4x9J 16" et 25 opona 215/40
Jak by kto chciał to moje S-line na sprzedasz
tak panowie tylko ze te mogę mieć za w miare dobre pieniądze a 17 na pewno będą o wiele droższe to raz a dwa na żywca jest o niebo lepiej :mrgreen:
P.S mam drugi komplet sprężyn weiteca zawsze mogę ciachnąć po zwoju i będzie malina
P.S mam drugi komplet sprężyn weiteca zawsze mogę ciachnąć po zwoju i będzie malina
Ostatnio zmieniony 18 maja 2011, 09:09 przez Żeton, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam a wiec audi została na Keskinach co do zdjęć na razie nic nie robiłem może na Nysie komuś się spodoba i cyknie pre fotek to dodam a jeśli nie to porobię i wrzucę jakieś foto aktualne wczoraj zakupiłem do Cukierka kilka drobiazgów a mianowice:
Filtr powietrza,kabinowy,paliwa,oleju,olej(oczywiście mobil 10w-40) i zbiorniczek płynu chłodniczego tez nowy :lol:
P.S z racji tego ze nie mam zbyt czasu żeby ogarnąć auto przed Nysa auto stoi u mechaniora i się robi nie lubię oddawać go w obce łapy no ale mus to mus <buu> <buu>
Filtr powietrza,kabinowy,paliwa,oleju,olej(oczywiście mobil 10w-40) i zbiorniczek płynu chłodniczego tez nowy :lol:
P.S z racji tego ze nie mam zbyt czasu żeby ogarnąć auto przed Nysa auto stoi u mechaniora i się robi nie lubię oddawać go w obce łapy no ale mus to mus <buu> <buu>