[coupe] -60mm, letnie ogumienie, nowe foto str 4
wiedziałem ze bedzie remont zawiechy wiec felg nie zakładałem, a nawet jakby to sie nie zmieszczą, muszę oponki zmienić bo na tych 215/45/17 jak opuszcze auto to nadkole sie prawie spiera na oponie, mam nadzieję ogarnąć temat do konca nastepnego tyg
bedą fele, bedzie profi sesja:) już jestem umówiony z tym fotografem co robił zdjęcia z ostatniej sesyjki:)
bedą fele, bedzie profi sesja:) już jestem umówiony z tym fotografem co robił zdjęcia z ostatniej sesyjki:)
znalazłem kilka fotek z wymiany deski rozdzielczej
dziś zakupiłem ogumienie które powinno się zmieścić w nadkolach przód 205/40/17 i tył 215/40/17, do piątku już wszystko powinno być na aucie, bo dopiero w środę mam termin na ustawienie zbieżności kół po wymianie zawieszenia
fotki opon słabe ale co nieco widać, jeszcze w bagażniku
Uploaded with ImageShack.us
dziś zakupiłem ogumienie które powinno się zmieścić w nadkolach przód 205/40/17 i tył 215/40/17, do piątku już wszystko powinno być na aucie, bo dopiero w środę mam termin na ustawienie zbieżności kół po wymianie zawieszenia
fotki opon słabe ale co nieco widać, jeszcze w bagażniku
są już fotki na alu letnich i oponkach 205/40 i 215/45
jak dla mnie efekt super, opinie mile widziane
kolego julekF1 to nie są azev-y, felgi są renomowanej firmy ATE, jutro wrzuce zdjęcie zeby nie było wątpliwości, ale mimo to dzięki za miłe słowo
w planach na ten rok najdalej do wrzesnia jeszcze wymiana przedniej szyby bo ma strasznego babola bo ktos wyprzedzał z dużą predkościa na zakrecie i coupe dostało kamieniem dość mocno
w planach na ten rok najdalej do wrzesnia jeszcze wymiana przedniej szyby bo ma strasznego babola bo ktos wyprzedzał z dużą predkościa na zakrecie i coupe dostało kamieniem dość mocno
z racji ze fajna pogoda to kilka fotek zrobiłem w plenerze, coraz bardziej mi sie te auto zaczyna podobać