Audi 90 B3 SB - 10mm na pokładzie
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Masz rację kolego Sagem.
Uwzięli się na moją podsufitkę i zegary, a sami pewno lipę mają :evil:
Podsufitka live wygląda naprawde dobrze, wolę nie ori materiał ale nowy i niezniszczony niż wyszmaconą do granic możliwości ori tkaninę :roll:
Niestety innego ratunku dla mojej podsufitki nie było więc jest jak jest i nie wygląda to źle <ok>
Uwzięli się na moją podsufitkę i zegary, a sami pewno lipę mają :evil:
Podsufitka live wygląda naprawde dobrze, wolę nie ori materiał ale nowy i niezniszczony niż wyszmaconą do granic możliwości ori tkaninę :roll:
Niestety innego ratunku dla mojej podsufitki nie było więc jest jak jest i nie wygląda to źle <ok>
A co tu lepszego jest? Ja mam ori podsufitkę i zegary wiec w czym te Twoje lepsze są od moich ? Z podsufitką odstawiłeś lipe straszną, taki materiał jak był fabrycznie można spokojnie kupić.pawelrybak15 pisze:Uwzięli się na moją podsufitkę i zegary, a sami pewno lipę mają :evil:
Szkoda ze nie chcesz posłuchać innych i chociaż pomalować tych zderzaków pod kolor, tak to wyszła taka radosna twórczość czyli chciałbym miec 90kę ale mam tylko namiastkę, dodatkowo podnosisz zawieszenie itd, dla mnie zaczynasz iść w złym kierunku z tymi modyfikacjami :roll:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Zegarki są moim zdaniem ładniejsze dlatego właśnie takie kupiłem A podsufitka, no cóż, ori jakby była w super stanie to by została i byłaby gitowa, ale ta również mnie się podoba i co najważniejsze zrobiłem ją sam, nie dałem zarobić żadnemu tapicerowi itp <zly>
Podnoszenie zawieszenia niestety konieczność, a zderzaki w kolor to nawet za sporą dopłatą nie dam się namówić :roll:
Po prostu wygląda to tragicznie i zalatuje nowszymi autami, naprawde poczekajcie na ogarnięcie auta i wtedy będziecie mogli do woli powyżywać się na moim projekcie <ok>
Kolor podsufitki super się spasował z kolorem rączek które zamontowałem
P.S. Jako ciekawostkę dodam że tego typu rączki z podświetleniem wychodziły w B3, ale pod koniec produkcji, widziałem to osobiście w jakimś prospekcie, jak się do niego dokopie to zapodam
Podnoszenie zawieszenia niestety konieczność, a zderzaki w kolor to nawet za sporą dopłatą nie dam się namówić :roll:
Po prostu wygląda to tragicznie i zalatuje nowszymi autami, naprawde poczekajcie na ogarnięcie auta i wtedy będziecie mogli do woli powyżywać się na moim projekcie <ok>
Kolor podsufitki super się spasował z kolorem rączek które zamontowałem
P.S. Jako ciekawostkę dodam że tego typu rączki z podświetleniem wychodziły w B3, ale pod koniec produkcji, widziałem to osobiście w jakimś prospekcie, jak się do niego dokopie to zapodam
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Daszki przeciwsłoneczne są do wymiany bo mają lekko rozwalone zawiasy i będę szukać w takim kolorze jak rączki
A co do rączek to napisałem, że takie jak w B4 wychodziły pod koniec produkcji modelu B3
Są ładniejsze i praktyczniejsze, bo można w nie bez problemu zmieścić te super panele diodowe z diodami SMD, do tych starszych nie wchodzą :evil:
A co do rączek to napisałem, że takie jak w B4 wychodziły pod koniec produkcji modelu B3
Są ładniejsze i praktyczniejsze, bo można w nie bez problemu zmieścić te super panele diodowe z diodami SMD, do tych starszych nie wchodzą :evil: