[Audi 80 B3 87' 1,6 D] KONIEC!
- trepek
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
Panowie, co Wy macie za samochody :shock: Przecież pod tylnią kanapą i pod nogamia pasażerów z tyłu i z przodu są na podłodze położone maty takie jakby z gumy asfaltowej, przyklejone do podłogi. Niedawno sam rozbierałem cały samochód i wszystko tym miałem wyłożone. Zobacz sobie do tematu kolegi Grzegorz7a, jak czyścił środek to też to zeskorbywał.GerB3 pisze:Ja też żadnego gumolitu nie mam, przecież pod tymi wygłuszeniami jest czysta goła zmatowiała farba. Ja z kolei dziwie się zdjęciom na których podłoga jest umaziana tym gumolitem. Pod podwoziem to co innego.trepek pisze:A gdzie Ty masz czarny gumolit, którym jest pokryta podłoga? :shock:
Nie ma żadnego gumolitu, maty bitumiczne są pomalowane na czerwono. Podłoga bez niespodzianek, bo tam było zalane płynem chłodniczym a nie wodą. Podsufitka już w 80% gotowa do naklejania nowego materiału - gąbka ściągnięta a także po całości przeleciałem diaxem ze szczotką drucianą. Leciutko poszły resztki gąbki
Chyba się jutro zdenerwuję i ściągnę deskę rozdzielczą... Trzeba kanały powietrzne wyczyścić. Nie zrobiłem tego przy wymianie nagrzewnicy :evil:
Chyba się jutro zdenerwuję i ściągnę deskę rozdzielczą... Trzeba kanały powietrzne wyczyścić. Nie zrobiłem tego przy wymianie nagrzewnicy :evil:
Chyba się do końca nie zrozumieliśmy - jest naklejone takie cos jak mata piankowa cieńka, ale ona nie jest czarna tylko pod kolor auta , Ty masz czarna bo masz auto czarne, ja mam miedzianą tu pewnie jest czerwona. Patrzyłem w temat Grzegorza i na zdjęciach wygląda ze on też to ma pod kolor. To jest na tunelu pod nogami na pewno i z tyłu pod kanapą też jest ale nie za dużo.trepek pisze:maty takie jakby z gumy asfaltowej, przyklejone do podłogi.
- wampir1988
- Audi 80 Klub
- wampir1988
- Audi 80 Klub