deeejay.ftb jesteś wielki .deejay.ftb pisze:[url=https://lh3.googleusercontent.com/-LyFyO5i-09k/TeJcOdyAzCE/AAAAAAAAAJA/DOMle7Y2c8g/s144-c/SloniKeczy.jpg]Obrazek[/url]
kamery obskury uzyczyl kris0181
Kris fajny masz aparat, naprawde daje rade
A no ba :mrgreen:Carol pisze:Biel to biel
Ty kradzieju ty, pomysla mi wykradł :!: <palma> i jeszcze glupa pali teraz :mrgreen:Carol pisze:A był ktoś jeszcze bo nie pamietam ?
Krycha uważaj tam na niego bo opn napewno ma szpiegówkumpli w NATO ze tak wszystko wie <lol> .
Od zderzaka won :!: musze ale poprawić tył bo jest za miekki jak dla mnie, nie wiem jeszcze pojezdze sam i w dwie osoby zobacze jak bedzie ale jak jest zapakowany bagażami i 3osoby na pokladzie to przyciera troszke na wiekszyc nierownościach .
Spoko nie bede ich sluchał, widzisz własnie dlatego tak jest; bo sie na kolor zdecydowac nie moglem <ok>piku pisze:Słonik nie słuchaj Górnika jeszcze pijany myli kolory
Ps Trąbaty Ty masz tarcze Mikody GT?
Tak mam MikodeGT, a co tam :?:
Tomek!!! wiozę ci twoje kochanie :mrgreen: <hura>
Nie miałem czasu nic pisac nawet i zdjec tez nie bylo, na szybkiego trzeba bylo grata ogranac na majovwke i wogole sezon bo juz na zimowki pozno troche.
Najpierw walka z zawiasem, na szczescie z tylem poszlo szbciej niz sie spodziewalem, kumple pomogli to sie dalo rade .
Przod jest bajka tyl za mieki jak dla mnie jak juz pisalem, sie poprawi...
Auto oposcilo sie dokladnie 13mm.
Już prawie kupilem ori 16" od Compi i 4xRainSporty205/55 ale na szczescie Kolczat sie ogarnął wreszcie i mam od niego Brocka wiec trzeba bylo ogarnac ladnie komplet.
Biały w planach był już dawno, jeszcze za czasów Riali na zloto mnie naszlo na spontanie, miało być fajnie i wg mnie daje rade razem z dekielkami .
na felgi trafilem 4xRainSport 215/40 w dobrej kasie i spoko stanie wiec dlugo nie myslalem czy wziasc.
Jezdzi sie na tym naprawde fajnie, szczeze mowiac myslalem ze przod bedzie sztywniejszy ale jestem pozytywnie zaskoczony.
Lakier został potraktowany chemia wszelaka co by nie było ze różowy jest znowu
Jak ktoś ma ochote zainwestować troche to szczeze polecam http://kanar-customs.pl/kosmetyki_samochodowe.html .