[coupe quattro] rajdowanie film str. 38
no pewnie, ze na tym nie koniec. Plany są. W miarę jak finanse będą pozwalały prace będą szły do przodu.chybo101 pisze:Zacnie wygląda teraz. Czekam na resztę bo na tym się chyba nie skończy
Auto już na dożywocie zostaje u mnie w domu.
Dam je mojej Córeczce na 18 urodziny <urodziny>
Może będzie chciała 35-letnie audi od ojca
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
żeby nie było, ja nie zazdroszczę nikomu gwinta czy innych pierdół które wkłada do samochodu, tylko wyraziłem swoje zdanie na ten temat a to chyba jeszcze można robić :?: i jeżeli chodzi o mnie to ja nikomu nic nie każę robić tzn obniżać, malować, rzezać nie rzezać etc.Bastek pisze:Patrzeć na zazdrość ludzi na tym forum... bezcenne...
zazdroszczę córeczcejulekF1 pisze:
Auto już na dożywocie zostaje u mnie w domu.
Dam je mojej Córeczce na 18 urodziny <urodziny>
Może będzie chciała 35-letnie audi od ojca
muszę chyba wybrać się na jakiś dłuższy spacer po B-cy,albo okolicy i wypatrywać Twoją coupe.. dobrze,że nie poszła jak była na alle,szkoda by było.. dbaj o nią dalej,bo na prawde jest o co! spotkać tak zadbany i doinwestowany egzemplarz jest na prawdę ciężko..
trochę się w aucie zmieniło ostatnimi czasy:
Soczewki, halogeny i kierunki uległy ściemnieniu
do tego doszły żarówy osram cool blue na światłach krótkich i night breaker na długich i w halogeny. W planach jest bi-xenon i ściemnienie odbłyśnika świateł drogowych.
Do środka natomast wpadła jedyna własciwa kierownica czyli Audi Sport <ok>
Soczewki, halogeny i kierunki uległy ściemnieniu
do tego doszły żarówy osram cool blue na światłach krótkich i night breaker na długich i w halogeny. W planach jest bi-xenon i ściemnienie odbłyśnika świateł drogowych.
Do środka natomast wpadła jedyna własciwa kierownica czyli Audi Sport <ok>
- Kelis.Zx145
- Forum Audi 80
- Kontakt: