[Audi 80 B4 Competition][SWAP] by Słonik
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80
piku U mnie czasem piszcza czasem nie piszcza a raczej jak juz to tylko czasem delikatnie popiskuja na dohamowywaniu na swiatlach czy w korku, tak to nic, wiele tez zalezy od klockow ja mam TEXTARy. Ciagnac temat dalej powiem ze jak na marne spowalniacze to daja sobie rade, o najwazniejsze nie puchna a i zatrzymac grata skutecznie tez potrafia choc fakt faktem brak im agresywnosci troszke.
Grzegorz7A, tak zrobie, jak juz sie zdecyduje jakie chce . powiem Ci w tajemnicy ze czasem tez mam ochote pomalowac cale ale bardziej ze wzgledu na to ze mnie obrzydzenie bierze jak sobie pomyse ze to trzeba znowu przepolerowac bo znowu sie zmatowilo i zrobilo meczne :-x .
W tej srebrnej B3 sa Azev A, ja mam Brock B1, to bardzo podobne felgi fakt faktem.
Wie ktoś moze dokladnie jaki wpływ ma różnica srednic na ukladzie wydechowym a konkretnie zwezenie na temperature spalin[EGT] :?:
Grzegorz7A, tak zrobie, jak juz sie zdecyduje jakie chce . powiem Ci w tajemnicy ze czasem tez mam ochote pomalowac cale ale bardziej ze wzgledu na to ze mnie obrzydzenie bierze jak sobie pomyse ze to trzeba znowu przepolerowac bo znowu sie zmatowilo i zrobilo meczne :-x .
W tej srebrnej B3 sa Azev A, ja mam Brock B1, to bardzo podobne felgi fakt faktem.
Dobre kosmetyki zrobiy robote, jeszcze tydzien temu wygladao to zuuuupelnie inaczejNiki20 pisze:Co do lakieru to jesteś bezprecedensowym mistrzem
Wie ktoś moze dokladnie jaki wpływ ma różnica srednic na ukladzie wydechowym a konkretnie zwezenie na temperature spalin[EGT] :?:
- Niki20
- Forum Audi 80
- Imię: Dominik
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
https://picasaweb.google.com/1024592361 ... 3556928018
.... kurde, podoba im się czy nie.... :mrgreen: <ok>
.... kurde, podoba im się czy nie.... :mrgreen: <ok>
Słonik pisze:piku U mnie czasem piszcza czasem nie piszcza a raczej jak juz to tylko czasem delikatnie popiskuja na dohamowywaniu na swiatlach czy w korku, tak to nic, wiele tez zalezy od klockow ja mam TEXTARy. Ciagnac temat dalej powiem ze jak na marne spowalniacze to daja sobie rade, o najwazniejsze nie puchna a i zatrzymac grata skutecznie tez potrafia choc fakt faktem brak im agresywnosci troszke.
No właśnie ja mam podobnie u mnie bardziej piszczą jak są nierozgrzane. Kolcki mam TRW. Teraz planuje do Compi kupic ATE.
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80
Fele pycha,szkoda że wszystkie 4 nie są w bieli
Zderzak mnie nie przekonuje odbiera surowy/sportowy charakter quattro.
Zderzak mnie nie przekonuje odbiera surowy/sportowy charakter quattro.
A może piszczą przez drgania w prowadnicach klocka?Smar miedzowy pomaga.piku pisze:No właśnie ja mam podobnie u mnie bardziej piszczą jak są nierozgrzane. Kolcki mam TRW. Teraz planuje do Compi kupic ATE.
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80
Ostatnio zmieniony 06 cze 2013, 19:06 przez gornik, łącznie zmieniany 1 raz.
Generalnie auto jest naprawdę ciekawe.
Dobra muszę się opamiętać bo mnie Słonik zbije, że jego fotami szastam
Dobra muszę się opamiętać bo mnie Słonik zbije, że jego fotami szastam
Ostatnio zmieniony 06 cze 2013, 19:12 przez gornik, łącznie zmieniany 1 raz.