[B4 2.0 ABK]Zender Pantera
No i dzisiaj miała miejsce pierwsza kontrola niebieskich......
Już od jakiegoś czasu na mieście kilka razy mijałem się z radiolami i kwestią czasu było kiedy mnie "zgarną" na rozmowe. Pan policjant z racji tego że są święta tylko mnie pouczył i dał według niego dobrą rade "sprzeda Pan te koła i będzie po kłopocie" Generalnie po wiosce moge śmigać ale z tym co powiedział odnośnie "białych czapek" to pewnie ma rację i tam nie będzie tłumaczenia. Na moje pytanie co jest złego w tym że troszke wystają odpowiedział: no wie Pan jak pada deszcz to pan chlapie na innych jadących z tyłu bo błotnik nie łapie tego co wylatuje i ogólnie moge zawadzic o jakis inny pojazd :lol: kazanie jakbym jeździł gabarytem 3 metry szerokości 8-)
Już od jakiegoś czasu na mieście kilka razy mijałem się z radiolami i kwestią czasu było kiedy mnie "zgarną" na rozmowe. Pan policjant z racji tego że są święta tylko mnie pouczył i dał według niego dobrą rade "sprzeda Pan te koła i będzie po kłopocie" Generalnie po wiosce moge śmigać ale z tym co powiedział odnośnie "białych czapek" to pewnie ma rację i tam nie będzie tłumaczenia. Na moje pytanie co jest złego w tym że troszke wystają odpowiedział: no wie Pan jak pada deszcz to pan chlapie na innych jadących z tyłu bo błotnik nie łapie tego co wylatuje i ogólnie moge zawadzic o jakis inny pojazd :lol: kazanie jakbym jeździł gabarytem 3 metry szerokości 8-)
Na założenie czeka:GerB3 pisze:Jakie jeszcze masz plany
- AC/BC
- 4x elektryka szyb w czarnych papach
- fotele w pełni elektrycznie regulowane z 90 ( obszyte w pół skóre-alcantare)
- gril home made ala RS2 (jak skończy sie rzeźbić)
Jeśli uda się kupic tylną dokładkę Zender to pewnie się pojawi, i lusterka od RS2 to jest coś na co choruje
Z racji tego że wszystko przy samochodzie robie sam a czasu wolnego mam nie wiele wszystko musi swoje odleżeć Napewno jest wiele "niedoróbek" które mogą z bliska niektórym przeszkadzać jednak powyżej opisany samochód służy do jazdy na codzień i nie mam innej alternatywy <ok>
W pierwszej kolejności muszę się wziąźć za reanimacje klimy, sprężarka już miesiąc leży na półce.