Przedstawienie PKA 80 w "Auto Świat"
Przedstawienie PKA 80 w "Auto Świat"
Witka
Pisze w imieniu klubowicza: Krzysztof_Suliko
A wiec tak: Mam pytanie czy jesteście za tym aby wyżej wymieniony klubowicz napisał do redakcji auto świat, o przedstawienie naszego klubu audi 80
Krzysztof zgodził się o napisanie artykułu, prosi jedynie o waszą opinie, czy zgadzacie się na to… no i ewentualnie przygotowanie/poprawienie tekstu do redakcji…
Co o tym sądzicie Panowie? Nie chce tego pisać na Off topicu.. ponieważ znowu zrobi sie spam… i do niczego nie dojdziemy…
Ja jestem na TAK.
Pozdrawiam FranoF1
Pisze w imieniu klubowicza: Krzysztof_Suliko
A wiec tak: Mam pytanie czy jesteście za tym aby wyżej wymieniony klubowicz napisał do redakcji auto świat, o przedstawienie naszego klubu audi 80
Krzysztof zgodził się o napisanie artykułu, prosi jedynie o waszą opinie, czy zgadzacie się na to… no i ewentualnie przygotowanie/poprawienie tekstu do redakcji…
Co o tym sądzicie Panowie? Nie chce tego pisać na Off topicu.. ponieważ znowu zrobi sie spam… i do niczego nie dojdziemy…
Ja jestem na TAK.
Pozdrawiam FranoF1
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Franku ja dawno temu ogłaszałem, iż poszukuję kogoś od public relations, promocji czy jakkolwiek to nazwać - redaktora.
oczywiscie niech pisze, tylko prosiłbym o autoryzacje przez tym zanim wysle to do AŚ.
wszyscy bysmy przeczytali.
Nie tylko do AŚ mozna wyslac taki artykuł pozniej. jesli czuje sie na siłach napisania to super, tylko musimy zapoznac sie z tym wczesniej, zeby nie było baboli.
oczywiscie niech pisze, tylko prosiłbym o autoryzacje przez tym zanim wysle to do AŚ.
wszyscy bysmy przeczytali.
Nie tylko do AŚ mozna wyslac taki artykuł pozniej. jesli czuje sie na siłach napisania to super, tylko musimy zapoznac sie z tym wczesniej, zeby nie było baboli.
nooo właśnie...eeee przedstaw sie :lol:Doc pisze:O matko hooopy ! A ten skąd się wziął ? On jest w sympatykach ? nie pamietam. Musiało dawno go tu nie byc. Co to za gość ?!jmm pisze:Oczywiście, że tak. Niech tylko da ten artykuł do autoryzacji przed wysłaniem, żeby jakiś babo0li nie było
z/w ide po pifko
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt: