Coupe Zay #CFL /BrockB1/Sok/SZWAP???#
wlacze sie do tematu musial bym upasc na glowe zeby dac 1200-1400 za lampy wystarczylo pilnowac allegro i sie trafily prawie nowki z nie spawanymi uchwytami za 600pln z przesylka za dwie <ok> wiec doradzilem Zayowi ze taka opcja jest jak najbardziej na + tylko trzeba cierpliwie czekac ze spasowaniem nie bylo problemu
No to z Zayem czekamy razem
Niestety takie chore ceny jak 1300zł za angliki będą się pojawiały dopóki ludzie tego nie przestaną kupować. Jak zupełnie niesprawne jak na rynek kontynentalne poleżą u sprzedawcy to od razu spuści z ceny.
A tak swoją drogą, to za taką cenę można w ryanair kupić bilety w dwie strony do anglii, zwiedzic londyn, kupić lampy i wrócić jeszcze tego samego dnia do domu
Niestety takie chore ceny jak 1300zł za angliki będą się pojawiały dopóki ludzie tego nie przestaną kupować. Jak zupełnie niesprawne jak na rynek kontynentalne poleżą u sprzedawcy to od razu spuści z ceny.
A tak swoją drogą, to za taką cenę można w ryanair kupić bilety w dwie strony do anglii, zwiedzic londyn, kupić lampy i wrócić jeszcze tego samego dnia do domu
Mnie cieszy fakt posiadania czegoś, a nie to, że nie każdy może sobie pozwolić na to co ja mam. Nie mam problemu by wydać te 1300zł, problemem jest dla mnie to, że one tych 1300zł są nie warte. I wiem, że ktoś powie, że zegarek za 500.000zł nie pokazuje czesu lepiej niż ten za 1000zł, ale płaci się za markę, wyjątkowość i prestiż... Ale my się ciągle w tematyce Audi "80" obracamy. 1000zł za soczki w stanie bardzo odbrym dam od ręki. Więcej to moim zdaniem presada...
Inna sprawa, że dla mnie priorytetem jest zakup felgi, a to te 2 tysiaki bez opon "naciągowych" spokojnie wyniesie, więc soczewki jak najtaniej bym przytulił. Bo tu się zgodzę z Kolczatem felga i gleba i nic więcej nie trzeba, reszta to tylko dodatki
Górnik, a moze Ty swoje soczki odsprzedasz?
Inna sprawa, że dla mnie priorytetem jest zakup felgi, a to te 2 tysiaki bez opon "naciągowych" spokojnie wyniesie, więc soczewki jak najtaniej bym przytulił. Bo tu się zgodzę z Kolczatem felga i gleba i nic więcej nie trzeba, reszta to tylko dodatki
Górnik, a moze Ty swoje soczki odsprzedasz?
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Musiałbym upaść mocno na głowę aby tyle dać za używki kiedy na ebaju nówki Hella komplet za 450Euro.gornik pisze:do 1500 ładne schodzą
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Strzeliłeś sobie w kolano 450 za sztukę co daje nam 900€ za nówki.eSPe pisze:Musiałbym upaść mocno na głowę aby tyle dać za używki kiedy na ebaju nówki Hella komplet za 450Euro.gornik pisze:do 1500 ładne schodzą
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sam za 450€ kupiłbym tuzin nowych kompletów :mrgreen:
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
ale ludzie jak mam soczewke na sprzedaz i wiem ze moge za nia dostac 600pln to czemu mam ja sprzedac za 300? skoro Harremu sie udalo to spoko, zawsze da sie okazje wyhaczyc na allegro ale trzeba tam siedziec i szukac, a nie co dwa tygodnie wrzucac ogloszenie w dziale ogloszen ze kupie soczewki za 1k skoro kazdy tu dobrze wie ze takie chodza po 1300... dla mnie to jest proste i logiczne, ja za moimi tez sie naczekalem i kupilem za grosze, ale jak ktos jest w goracej wodzie kapany...
W takim razie zwracam honor, szok padły jednak ceny. Kończąc OT ja się chybaeSPe pisze:Taaa.gornik pisze:Strzeliłeś sobie w kolano 450 za sztukę co daje nam 900€ za nówki.
To ta pojedyncza powiedz mi po ile jest??
KLIK
decyduje na zakup nowych, jak kupię będzie ogłoszenie z moimi. Pozdro.