Sprzedane
Dzisiaj kurier dostarczył paczuszkę a w niej malutki piecyk :mrgreen: Wzmacniacz dwukanałowy CarPower 1502 o mocy 500 W RMS 8-)
a tak oto prezentuje się mój zestaw do bagażnika, który będzie montowany już na dniach
Aż się nie mogę doczekać żeby usłyszeć nowe brzmienie Mam nadzieję, że się nie zawiodę
PS. Dzięki piku za porady
a tak oto prezentuje się mój zestaw do bagażnika, który będzie montowany już na dniach
Aż się nie mogę doczekać żeby usłyszeć nowe brzmienie Mam nadzieję, że się nie zawiodę
PS. Dzięki piku za porady
No Ty jesteś sprawcą całego zamieszania, więc musi się podobać 8-)piku pisze:Bastek Czekam na info czy się podoba. :mrgreen:
Dzisiaj przymierzałem wzmacniacz i powiem Wam, że nie tak łatwo znaleźć miejsce pomiędzy tymi otworami technologicznymi na półce, żeby go stabilnie i solidnie przykręcić Jednak trochę leżenia w bagażniku i zabawy z ołówkiem i wszystko już jest poznaczone Dzisiaj jadę po kable i pewnie dopiero pojutrze będę się bawił w instalatora bo jutro od 6 rano przez 12 godzin jestem w pracy
Olszak wrażeniami z odsłuchu na pewno się podzielę
Dzisiaj walczyłem z kablami, ich przeciąganiem i ukryciem co by się nie walały na widoku Wszystko udało się ogarnąć i podłączyć, tak jak to widać na załączonych obrazkach:
Pierwsze wrażenia z odsłuchu - super. Polecam każdemu taki zestaw
Z czasem wszystko się wyreguluje i dostroi tak żeby było na tip top
No i podłączając to wszystko samemu udało mi się zaoszczędzić 100 zł <ok>
Nie taki diabeł straszny jak go malują <ok>
Pierwsze wrażenia z odsłuchu - super. Polecam każdemu taki zestaw
Z czasem wszystko się wyreguluje i dostroi tak żeby było na tip top
No i podłączając to wszystko samemu udało mi się zaoszczędzić 100 zł <ok>
Nie taki diabeł straszny jak go malują <ok>
Trzeba było się trochę nagimnastykować z upychaniem kabli, tak żeby nie było ich widać. Całość zajęła mi 5 godzin ale jak robi się coś po raz pierwszy to zawsze tak długo schodzi... No prawie :mrgreen:Niki20 pisze:No Seba widzę profi robotę wykonałeś bo ładnie to wygląda a i gra na pewno lepiej
Teraz czekam tylko na dostawę elektrycznych szyb i przy ich zakładaniu będę wygłuszał przednie drzwi Co by nie mieć wyrzutów sumienia, że była okazja a tego nie zrobiłem
noorbi, no na pewno ładniej by wyglądało jakby zamiast blachy była położona tam fajna tapicerka Nie jest powiedziane, że tak nie będzie
Na razie jednak skupiam się na montażu elektrycznych szyb i wygłuszaniu drzwi 8-)
... matko ile w tym roku już mi mamony poszło na samochód... a tu końca nie widać... końca nie widać 8-)
Na razie jednak skupiam się na montażu elektrycznych szyb i wygłuszaniu drzwi 8-)
... matko ile w tym roku już mi mamony poszło na samochód... a tu końca nie widać... końca nie widać 8-)