[b3 1.6 TD] Wszystkie graty na sprzedaż
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- wampir1988
- Audi 80 Klub
kolego uzyles czegos takiego ?
http://allegro.pl/boll-czarny-lakier-te ... 71805.html
i wystarczylo na 2 zderzaki ?
http://allegro.pl/boll-czarny-lakier-te ... 71805.html
i wystarczylo na 2 zderzaki ?
Kubala17 idziesz do sklepu lakierniczego i pytasz o czarny mat do zderzaków lub czarny połysk w zależności co ci się podoba 1 puszka starcza na 2 zdesie ze spokojem u mnie na zdesie i listwy i dół drzwi poszły 2 butle na samym początku w tamtym sezonie po tym czasie starcza butla na ok 6-8miesiecy bo tyle się to utrzymuje a co do audi ciorny z czerwonym współgra i jest fajnie choć jak by drzwi był pod listwami czarne to by cudaśnie było;p brakuje tylko smokedu z przodu ;p
- wampir1988
- Audi 80 Klub
Kuballa17, dokładnie tej firmy ale do zderzaków i nie starczyło na 2 bo trochę chyba za dokładnie chciałem zrobić ale na szczęście miałem 2 puchę i się udało
Niki20, nie przesadzaj moją by trzeba całą malować bo praktycznie każdy element w innym odcieniu i jeszcze na lewym błotniku minia bleee, nie smacznie to wygląda ale jak się dorobię jakiejś lewizny to na pewno oddam kumplowi do malowania
mezik0, smoked hmm :?: czego jeszcze brakuje ramki w lampach czarne, kierunki dymione, znaczek czarny listwa pod lampami również, no i ramki halogenów też czarne więc już chyba nic nie zostało do malowania chyba żeby maskę na czarno ale to raczej marny pomysł.
Niki20, nie przesadzaj moją by trzeba całą malować bo praktycznie każdy element w innym odcieniu i jeszcze na lewym błotniku minia bleee, nie smacznie to wygląda ale jak się dorobię jakiejś lewizny to na pewno oddam kumplowi do malowania
mezik0, smoked hmm :?: czego jeszcze brakuje ramki w lampach czarne, kierunki dymione, znaczek czarny listwa pod lampami również, no i ramki halogenów też czarne więc już chyba nic nie zostało do malowania chyba żeby maskę na czarno ale to raczej marny pomysł.
- wampir1988
- Audi 80 Klub