[100 C4] C4-ka w avancie by garo
No Audikowi dużo brakuje jeszcze, ale mam nadzieję że wszystko będzie zrobione na pikuś z czasem :-> Można zauważyć te masakryczne wgniecenie na tylnich lewych drzwiach
MarcinC Dzięki za wypowiedź Szczerze to myślałem nad białymi, ale jakoś te pomarańczki mi się podobają, nadają 100 styl :lol:
Jak będe malował cały samochód na srebrno i myślę czy by nie pomalować listew wokół auta to wtedy bym dał może białe <ok>
MarcinC Dzięki za wypowiedź Szczerze to myślałem nad białymi, ale jakoś te pomarańczki mi się podobają, nadają 100 styl :lol:
Jak będe malował cały samochód na srebrno i myślę czy by nie pomalować listew wokół auta to wtedy bym dał może białe <ok>
nie powiem, że nie... pomarańczki nadają ten typowy dla setuni styl
aż tak słaby lakier jest, że masz w planach malowanie auta ? co do listew to ja bym je zostawił czarne, bo auto będzie jedną wielką jednolitą mydelniczką oczywiście to tylko moje zdanie, bo akurat Tobie może się tak podobać
Pozdrawiam
aż tak słaby lakier jest, że masz w planach malowanie auta ? co do listew to ja bym je zostawił czarne, bo auto będzie jedną wielką jednolitą mydelniczką oczywiście to tylko moje zdanie, bo akurat Tobie może się tak podobać
Pozdrawiam
Lakier jest średni, na masce widać masę rys które są pod klarem, bo dużo elementów było przez poprzedniego właściciela malowane na "szybko" bo były otarcia itp. Nie było to dobrze wyszlifowane i lakier schodzi W planach są listwy od A6 C4 plasitkowe, bo te to już w opłakanym stanie. Ale później to uciecha, auto rozbierać, szlifować, robić poprawki itp., potem malować, składać, banan sie pojawia :mrgreen:
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Mam to samo ze swoją 100 <ok> .Garo pisze: to uciecha, auto rozbierać, szlifować, robić poprawki itp., potem malować, składać, banan sie pojawia
Nie myślałeś przypadkiem nad soczkami na przód? Dostać dość ciężko, ale mało się spotyka "setek" na soczewkach. Masz spryski to można się nawet pokusić o jakiś xenon 8-) .
Widzę, że na razie starasz się doprowadzić do serii a później myśleć nad jakimś udoskonalaniem, podoba mi się ten tok myślenia! 8-)
Temat wcześniej przeglądałem, ale teraz będę tu częściej zaglądał.
hexman ja twój temat też śledzę :mrgreen: Jakieś tam foto gołego zada masz :lol:
No jeszcze teraz dodałem na str 1 wymiane mechanizmu szyby kierowcy. Nad soczewkami myślałem ale te moje hellki tak ładnie świecą, że nie chce ich zamieniać
Jak by ktoś chciał to jest do załatwienia lampa prawa 2 soczewkowa bez szkła.
No jeszcze teraz dodałem na str 1 wymiane mechanizmu szyby kierowcy. Nad soczewkami myślałem ale te moje hellki tak ładnie świecą, że nie chce ich zamieniać
Jak by ktoś chciał to jest do załatwienia lampa prawa 2 soczewkowa bez szkła.
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK