[80 B4] US sedan... felgi 17", VDO-SPRZEDAM AUDI
gornik, właśnie kwestia gustu, mi się to podoba i już po za tym felga nie jest wcale taka wąska :-> po za tym kupiłem felgi z takimi oponami i to za parę złotych więc nie mam co narzekać, jak bym dodał tak z 1 cm dystans to miałbym równo z karoserią i wyglądało by to fajnie bo jak wystaje to nie za bardzo mi to podchodzi ale to kwestia gustu jak zauważyłeś po za tym myślę że szeroka opona zawsze dobrze wygląda:D a wąska to jak dorożka ale to moje zdanie ale nadal jestem ciekaw jakie oponki są w tej czerwonej malince może to 215/50R17 zgaduję
Opona jest 235/45
225 jest z przodu
Felga ma 7,5 albo 8 cali i ET30
No i tak jak już padło: "...co kto woli...". Walec trochę jest, ale Nie wystaje w żadną stronę... Z załadunkiem są obcierki przy plastikowych nadkolach z tyłu, ale jutro zakładam nowe hamulce na obu osiach, to dopracuję. Z tyłu nie ma mowy o glebie, bo już jest od opony do błotnika 2 palce, a fura do rekreacyjnych nie należy, ale z przodu może w przyszłym roku, albonastępnym...
225 jest z przodu
Felga ma 7,5 albo 8 cali i ET30
No i tak jak już padło: "...co kto woli...". Walec trochę jest, ale Nie wystaje w żadną stronę... Z załadunkiem są obcierki przy plastikowych nadkolach z tyłu, ale jutro zakładam nowe hamulce na obu osiach, to dopracuję. Z tyłu nie ma mowy o glebie, bo już jest od opony do błotnika 2 palce, a fura do rekreacyjnych nie należy, ale z przodu może w przyszłym roku, albonastępnym...
ltrs, ja mam dokładnie takie same opony przód 225/45R17 a tył 235/45R17 i myślę że wygląda to fajnie z tym że u mnie nigdzie nic nie obciera nawet z obciążeniem... i w dodatku mam obniżone zawieszenie o jakieś 2cm a jak ze spalaniem i przyśpieszeniem? zmieniło się coś? gornik, i nie zgodzę się że 235 wygląda jak walec, czy czasami w rs2 nie było właśnie seryjnie 245/40R17 przynajmniej wikipedia tak podaje ale jeśli się mylę to mnie popraw
Na pewno proszę nie porównywać mojego samochodu z RS'ką... z resztą podejrzewam, że tam są trochę inne plastiki w błotniku i twardsze zawieszenie... Co do obcierek, to u mnie na seryjnym zawiasie w wersji komfort na miękkich sprężynach jest to nieuniknione choć przyznam, że nacięcie jednego miejsca w nadkolu załatwiło problem i już nic nie obciera.
Obiecywałem lepsze fotki, lecz padła bateria w aparacie... sorry
Dziś zawitały nowe tarcze: przód ATE tył BREMBO. Po 5 godzinkach siedzenia na feldze było już po krzyku :roll: przy okazji zregenerowały się prowadnice <ok>
potem zrobiłem jakieś tam foto z kamery:
Szczerze, to kamera i foto g**no oddaje... nie wiem czemu. W rzeczywistości jest spore wiadro...
Przejrzałem kamerę i skleiłem coś takiego:
Jak widać gdzieś między kamerą, a youtube zwęził się kadr więc w rzeczywistości jest trochę inaczej...
Obiecywałem lepsze fotki, lecz padła bateria w aparacie... sorry
Dziś zawitały nowe tarcze: przód ATE tył BREMBO. Po 5 godzinkach siedzenia na feldze było już po krzyku :roll: przy okazji zregenerowały się prowadnice <ok>
potem zrobiłem jakieś tam foto z kamery:
Szczerze, to kamera i foto g**no oddaje... nie wiem czemu. W rzeczywistości jest spore wiadro...
Przejrzałem kamerę i skleiłem coś takiego:
Jak widać gdzieś między kamerą, a youtube zwęził się kadr więc w rzeczywistości jest trochę inaczej...