audi achtzig avant by dydo, powrót do przeszłosci.
dzis mały eksperyment u Krisa
[center] [/center]
[center] [/center]
[center] [/center]
miała byc jeszcze obwódka grilla lecz ktos juz przy niej majstrował i nie ejst możliwe rozebranie jej bez zniszczenia :evil: a tylne słupki sa przynitowane wiec trzeba za to sie zabrac na spokojnie. Kriss wielkie dzieki :beer2:
[center] [/center]
[center] [/center]
[center] [/center]
miała byc jeszcze obwódka grilla lecz ktos juz przy niej majstrował i nie ejst możliwe rozebranie jej bez zniszczenia :evil: a tylne słupki sa przynitowane wiec trzeba za to sie zabrac na spokojnie. Kriss wielkie dzieki :beer2:
sagem, lusterka zostaną w kolorze auta, z przodu mysle nad obwódka grilla lecz musze do tego kupic nowy bo ktos przy obecnym grzebał :evil:sagem pisze:Podoba mnie sie to i pasuje do całości, ja bym jeszcze dodał lusterka i jakiś detal z przodu Extra.
w kolorze felg bedzie inny detal :mrgreen:Niki20 pisze:to w kolorze felg najlepiej
dziekuje wszystkim za zdanei pozytywne jak negatywne, wszystko jest analizowane <ok>
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
dydo85, jak bardzo masz zniszczony ten grill? odezwij sie bo moj z caba lezy na falbanku, a i tak bedzie pewnie szedl na zyletki... co do bomba, to mi na zadnym aucie sie to nie widzi, lecz jest to kwestia gustu i jak ktos pisze ze to do malucha czy innego wynalazku sie nadaje to prosilbym o zamilczenie, skoro nie wie co jest w modzie aktualnie...